OFICIAL | Gevaro Nepomuceno la Dinamo! Ce număr va purta pe tricou

Dinamo a reușit să perfecteze a doua mutare din această iarnă, după cea a lui Andrei Blejdea (24 de ani), fotbalist liber de angajament după despărțirea de FC Argeș. Gevaro Nepomuceno (28 de ani) este începând de astăzi jucătorul “alb-roșilor”, iar africanul a fost deja prezentat oficial la formația din Ștefan cel Mare.

Nepomuceno este la a doua experiență în România, după cea de la Petrolul Ploiești din perioada 2014-2016. Atacantul a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii de Facebook oficiale a lui Dinamo București.

“Gevaro Nepomuceno la Dinamo București
București, 22 ianuarie 2021. Dinamo București anunță transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, a declarat noul manager sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial, http://www.fcdinamo.ro.
Născut la Tilburg, în Olanda, Gevaro Nepomuceno a mai evoluat în România la Petrolul Ploiești, un sezon și jumătate, în perioada iulie 2014-ianuarie 2016.
Ultima oară la Halifax (Anglia), noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Gane în cantonamentul de la Săftica.

13 meciuri a jucat Nepomuceno pentru Halifax în “Conferința” Angliei, în prima parte a acestui sezon competițional, marcând un gol.
A mai evoluat un joc în Cupa Angliei, în luna decembrie a anului trecut, când a înscris în meciul Halifax vs Hartlepool, scor 3-3.

47 de partide și două goluri în Liga 1 a adunat Nepomuceno la Petrolul Ploiești. Pentru echipa prahoveană a mai jucat patru meciuri în Cupa României și unul în Cupa Ligii.

9 este numărul echipelor la care a evoluat Nepomuceno în carieră: Willem II Tilburg, Den Bosch și Fortuna Sittard în Olanda, Petrolul Ploiești în România, Maritimo și Famalicão în Portugalia, Oldham Athletic, Chesterfield și Halifax în Anglia.

28 de ani a împlinit Nepomuceno în urmă cu două luni, pe 10 noiembrie.

44 de selecții și 8 goluri are Nepomuceno pentru naționala statului Curaçao.

10 este numărul oficial de joc al lui Nepomuceno la Dinamo București, s-a arătat în comunicatul dinamoviștilor.

Lasă un răspuns