Dinamo, revenire fantastică și câștigă cele trei puncte

Dinamo a câştigat cu 2-1 pe teren propriu, cu Gaz Metan și a urcat pe locul 11, cu 22 de puncte, în timp ce Gaz Metan e pe locul 10, cu 23 de puncte.

Dinamo a obţinut, miercuri seară, a şasea victorie a sezonului, 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, şi s-a apropiat la cinci puncte de play-off-ul Ligii 1. Valente a deschis scorul pentru oaspeţi, apoi Gueye şi Puljic au întors rezultatul până la pauză.

Meciul vecinelor de clasament (locurile 11, respectiv 10 înaintea etapei) a început cu Gazul pe post de forţă dominantă. Iar greşeala lui Răuţă, din minutul şapte, i-a permis lui Ricardo Valente să-l dribleze scurt pe Puljic, apoi să-l învingă pe Eşanu cu o execuţie la colţul lung. Imediat, Eşanu (10) a respins în faţa lui Baco, apoi acelaşi goalkeeper a salvat la o minge deviată de Bejan (27).

Ieşită la timp din corzi, Dinamo a găsit replica în minutul 37, când Nemec a deviat pentru Gueye, iar atacantul l-a driblat pe Pleşca şi a făcut 1-1.

Înaintea pauzei, un corner executat de Anton direct pe poartă a dus la golul de 2-1, dar nu fără controverse: Pleşca a respins în Puljic, balonul a intrat în poartă, dar oapeţii au protestat vehement faţă de un fault comis de Bejan la goalkeeper-ul Gazului. Marcel Bîrsan nu i-a luat în calcul şi a validat reuşita!

Ajunsă în avantaj, Dinamo a trecut pe modul cinic, Gane l-a debutat pe Nepomuceno, apoi a renunţat la Gueye, iar Anton putea face 3-1 la mijlocul reprizei a doua, dacă Pleşca nu intervenea la o lovitură liberă excelent executată. Fără energie ofensivă, Gazul s-a complăcut într-un joc închis propus de dinamovişti, iar scorul a rămas neschimbat.,

Lasă un răspuns