Steliano Filip, dezamăgit după meciul cu FCSB: „Mi-am dorit foarte mult, dar din păcate am luat acest cartonaș roșu”

Dinamo a fost învinsă de FCSB cu 0-1, în Ștefan cel Mare, reprezentând prima înfrângere a echipei noastre în fața celor din Berceni în Liga I, după șase ani.

Eliminat în Derby de România, Steliano Filip (26 de ani) s-a declarat dezamăgit după cartoșanul roșu încasat. Acesta speră la o revanșă în Cupa României și a adus critici la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, despre care a spus că l-a eliminat mult prea ușor. De asemenea, dinamovistul susține că FCSB nu merita să câștige acest derby.

„E clar că sunt supărat pentru că am pierdut și că am fost eliminat. Trebuie să mergem înainte, pentru că în trei zile avem meci și e important ca noi să adunăm puncte. La fiecare meci îmi doresc. E clar, cu Steaua, fiind cel mai important meci al sezonului, nu doar eu, ci toată echipa își dorește să câștigăm. Din păcate, am luat un gol destul de ușor și în rest, nu pot să zic că au meritat victoria.

Am discutat înainte chiar despre intrările lor în centru și din păcate nu am reușit să îl oprim la acea fază pe Tănase. Cu siguranță (n.r. își vor lua revanșa în Cupă). 11 la 11 nu cred că au fost net superiori. Ne așteaptă un meci dificil la Craiova, nu ne gândim încă, dar vrem să îi eliminăm din Cupă.

Mi-am dorit foarte mult, dar din păcate am luat acest cartonaș roșu și sunt dezamăgit, pentru că eu consider că l-am luat prea ușor, dar e tardiv și nu mai are rost să mai vorbesc despre acest lucru”, a spus Steliano Filip la finalul meciului.

  • După acest meci, Dinamo a rămas pe locul nouă, cu 25 de puncte;
  • Pentru Dinamo urmează un nou meci tare, cu CSU Craiova. CSU Craiova – Dinamo se joacă sâmbătă de la ora 21:00 pe „Ion Oblemenco”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s