Deian Sorescu își pune cenușă în cap după penalty-ul ratat cu UTA: „Sunt foarte dezamăgit de mine”

Dinamo a pierdut duelul cu UTA, marți seară, scor 0-1, pe teren propriu, într-un meci disputat în cadrul etapei a doua a fazei de play-out din Liga 1.

Sorescu a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, la acțiunea care a urmat golului marcat de UTA. Tot el și-a asumat executarea penalty-ului, dar portarul Balauru, a fost mult mai inteligent și a știu unde să sară.

„Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine. Vreau să le cer scuze colegilor, au avut încredere în mine și i-am dezamăgit. Nu pot să zic că am un colț anume la penalty, dar ultima dată cu ei am tras în stânga, mă gândeam că trage acolo. Am fost previzibil, e greșeala mea și îmi cer scuze.

E grea situația, dar noi trebuie să o scoatem la capăt, doar de noi depinde. Avem puterea și cu siguranță vom reuși. Mai sunt 7 meciuri, se pare că portarii care joacă cu noi fac meciuri extraordinare. În seara asta ne vom gândi la ce am făcut bine. Există un plus, am avut atitudine, am avut mai multe ocazii, ei au avut una și încă o lovitură de cap”, a declarat Sorescu la finalul meciului.

  • „Știam unde trage, nu am simțit. De obicei mă uit, studiez. Știam că dă tare, în dreapta mea, și m-am dus acolo. La penalty-uri nu am presiune, e mereu pe cel care bate!” – Dragoș Balauru, portar UTA.