Dinamo, înfrângere usturătoare la Mediaș

Gaz Metan a învins-o categoric pe Dinamo, scor 4-1, în runda a 3-a a play-out-ului din Liga 1.

Prima repriză a jocului a fost una neaşteptat de spectaculoasă, care s-a încheiat la finalul celor 45 de minute cu nu mai puţin de 4 goluri. Gaz Metan a deschis scorul după doar 14 minute, când Vlad Morar, a punctat din assistul venit din partea lui Ronaldo Deaconu. Scorul s-a majorat la 2-0, în minutul 29, când Ricardo Valente l-a învins pe portarul lui Dinamo, după ce a primit o pasă tot din partea aceluiaşi Ronaldo Deaconu. Dinamo a redus din diferenţă în minutul 35, prin Deian Sorescu, care a profitat de o greşeală în apărarea celor de la Gaz Metan. Diferenţa de două goluri a fost restabilită în minutul 39, după ce Ronaldo Deaconu a reuşit să înscrie superb cu un şut din afara careului, iar scorul la pauză a fost de 3-1 pentru gazde.

Repriza a doua a meciului a început cu Dinamo în ofensivă, care a şi cerut un penalty, după ce Blejdea a căzut dintre Moura şi Alceus, însă arbitrul nu a dictat nimic. Intrat la pauză, Blejdea a lăsat-o în 10 oameni pe Dinamo, în minutul 66, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în mai puţin de 21 de minute de când a fost introdus pe teren. Cum nu se putea mai rău, Dinamo face penalty, după ce Steliano Filip l-a faultat pe Roberto Romeo. Nasser Chamed transformă fără emoţii lovitura de la 11 metri, în minutul 88 şi duce scorul la 4-1. Nicio echipă nu a mai înscris până la finalul jocului, iar scorul partidei a fost de 4-1 pentru gazde, iar Dinamo are acum mari probleme cu retrogradarea.

  • În urma rezultatului din această seară, Dinamo se află pe locul 8 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent.

Lasă un răspuns