Dusan Uhrin, reproşuri pentru jucători: „Primim goluri foarte ușor!”

Dusan Uhrin a oferit prima reacţie după umilinţa de la Mediaş, 1-4. Revenit de câteva săptămâni în Ştefan cel Mare, tehnicianul ceh are grave probleme cu somnul.

Dusan Uhrin a oferit prima reacţie după umilinţa de la Mediaş, 1-4. Revenit de câteva săptămâni în Ştefan cel Mare, tehnicianul ceh are grave probleme cu somnul.

„E o situație dificilă, rezultatul e foarte rău pentru noi. Primim goluri foarte ușor și asta nu e bine. Situația e rea, era rea înainte să vin la Dinamo. E dificil și pentru mine, dar vreau să văd mai mult de la jucători. Am făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum e posibil.

Nu vorbesc despre valoare, poate ne-a lipsit și puțin noroc. Adam Nemec a avut o ocazie mare, data trecută am ratat un penalty, dar norocul nu vine când vrem noi. Fiecare meci e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Sper ca jucătorii să facă totul pentru a urca în clasament. Nu am dormit bine de când am venit, așa nu se poate merge într-o direcție bună”, a spus Uhrin după înfrângerea de la Mediaş.

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin, reproşuri pentru jucători: „Primim goluri foarte ușor!”&8221;

  1. Nu sunt suporter de rezultat!
    Asta nu înseamnă a nu ne dorim rezultate… Nu e posibil totuși sa iei patru goluri… Primul meci cu Astran am luat gol dar nici n am marcat. Al doilea meci, nu marcam nici din penalty… Al treilea meci luam patru… Chiar ne dorim liga a doua, a treia, a patra… Nu pot sa trec cu vederea arbitrajul lui Călin… A fost penalty, henț în careu, apoi eliminare… Nu caut scuze, dar toți ne vor în ligile inferioare? Cum la Gazul dai penalty la 3-1 și la noi nu dai? 1Le stăm în gât la mulți! Nu pot dormi, nici visa… Lasă că nici noi nu prea jucâm… Nu mai scăpăm de retrogradare… Nici ei nu vor… Așa că, mai bine nu plăteam licență și eram liga a doua.
    Uta, a înțeles ca dacă n a plătit licență, nu poate evolua în CONFEDERANCE LEAGUE ȘI LE DA MACIUL LUI HERMANSTADT… CHIAR NIMENI NU VEDE? TOTUL E ÎMPOTRIVA NOASTRĂ… DAR NICI NOI NU NE AJUTAM… MOR DE OFTICĂ! CE E DE FĂCUT?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s