Paul Anton, cu gândul la campionat: “Jocul bun ne dă încredere”

Dinamo a primit vizita Astrei în returul semifinalelor Cupei României. Giurgiuvenii s-au calificat la penalty-uri (5-4), după ce au pierdut cu 1-0 returul, acelaşi scor cu care câştigaseră turul.

Paul Anton (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a transformat fără emoții un penalty la loviturile de departajare, a lăudat jocul făcut de echipa sa și spune că „alb-roșiii” se gândesc deja la meciul de campionat cu FC Argeș. Dinamo încearcă să evite clasarea pe locurile de baraj în acest final de sezon.

„Eu zic că am făcut un meci bun, ne-am creat destule ocazii, nu am reușit să marcăm golul 2 iar la penalty-uri știe toată lumea că este o loterie, noi am pierdut-o. Sunt emoții până la final, suntem pe un trend bun, în seara asta am făcut un joc bun, asta ne dă speranțe și mergem la Pitești să câștigăm, să evităm barajul.

Este o atmosferă bună, e normal, în seara asta este o supărare pentru că aveam o șansă bună să ne calificăm, dar asta este, mergem mai departe”, a spus Anton la finalul meciului.

Întrebat dacă va continua la Dinamo și sezonul următor, Anton a spus: „Vedem, v-am zis că noi deja ne gândim la meciul cu Pitești și apoi vedem ce se întâmplă. Mai am un an de contract cu Dinamo, vedem. Nu eu trebuie să mă gândesc la asta, ci agentul meu, clubul. Cât sunt la Dinamo, eu dau 100% pentru acest tricou.

Sunt câțiva jucători care au primit banii, știu că au intrat ceva bani, dar nu la toată lumea deocamdată. Am înțeles că sunt bani din salarii, iar în funcție de banca cu care fiecare lucrează, intră banii mai repede sau mai târziu, asta e singura problemă”.

Lasă un răspuns