Handbal | „Dulăii” se pregătesc intens pentru cea mai importantă competiție europeană. Când va afla Dinamo dacă joacă în Champions League

Dinamo a reușit eventul pe plan intern, la handbal masculin, iar „câinii” așteaptă acum să revină în grupele Ligii Campionilor, după absența din sezonul trecut.

Din informațiile culese din Ștefan cel Mare, Dinamo va afla dacă primește invitație pentru cea mai importantă competiție europeană pe 11 iunie, înaintea Final Four-ului Ligii Campionilor, de la Koln.

Dinamo a jucat ultima oară în Liga Campionilor în sezonul 2019-2020 și a lăsat o impresie excelentă. „Câinii” ar fi trebuit să o întâlnească într-o dublă manșă istorică pe PSG, dar meciurile nu s-au mai jucat, după ce pandemia de COVID-19 a dat peste cap tot sportul mondial.

Apoi, echipa lui Constantin Ștefan n-a primit invitație pentru sezonul următor al Ligii Campionilor, dar speră acum să revină între cele mai bune echipe din Europa.

Dinamoviștii speră să se întoarcă în Liga Campionilor și l-au adus pe Christian Dissinger, medaliat european și olimpic, dar și câștigător al Ligii Campionilor, cu Vardar.

Internaționalul german, inter stânga (2,03 metri), a evoluat în ultimele trei sezoane la RK Vardar (Macedonia de Nord), cu care a câștigat Liga Campionilor, în 2019.

Daca nu vom primi nici de aceasta data wild-card pentru Champions League, Dinamo va evolua in European Handball League acolo unde obiectivul va fi de a ajunge in fazele finale, lotul este clar de acest nivel.

În sezonul recent încheiat, Dinamo a participat în EHF European League, după ce nu a fost primită în Liga Campionilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s