Rămâne Marius Nicolae la Dinamo?! Contractul expiră la finalul lunii iunie

Viitorul managerului sportiv este incert la Dinamo. Mario Nicolae are contract până la finalul lunii iunie şi hotărâtoare în acest sens va fi o întâlnire cu reprezentanții programul DDB. Fanii fiind singurii care susţin financiar echipa dintre acţionari.

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit cu presa despre viitorul său la Dinamo.

„Deocamdată nu s-a decis nimic în ceea ce priveşte viitorul meu. Eu îmi fac treaba mai motivat ca niciodată. Caut jucători, negociez, organizez partea sportivă. Încercăm să lucrăm la renovarea bazei de la Săftica.

Încerc să creez condiţii pentru jucători şi staff aşa cum este normal, nu cum a fost până acum la Dinamo”, a spus managerul sportiv pentru un trust de presă.

Mario Nicolae a venit la Dinamo în luna ianuarie şi s-a ocupat de transferurile din perioada de mercato. Deşi a fost criticat de mai mulţi foşti fotbalişti şi oficiali de la Dinamo, unele transferurile realizate prin intermediul managerului sportiv au dat rezultate.

Au existat şi transferuri ratate cum au fost Joseph Akpala sau Gevaro Nepomuceno care au evoluat sub aşteptări. În cazul lui Akpala, s-a declanşat un întreg scandal, atacantul accidentându-se grav după doar 19 minute îmbrăcate în tricoul lui Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s