TENIS | Visul frumos s-a terminat. Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in turul 2 la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in turul 2 la Roland Garros 2021 de numarul 8 WTA, Serena Williams, dupa trei seturi de tenis spectaculos. Au fost doua ore si doua minute de joc admirabil facut de multipla campioana de Grand Slam, care la 39 de ani arata o dispozitie de joc fascinanta pe zgura de la Paris.

Buzarnescu a fost jucatoarea mai buna in setul secund, pe care l-a castigat gratie unui break facut la 6-5, la capatul unui set in care a servit mai bine decat jucatoarea despre care multi experti spun ca executa cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin.

In setul decisiv, Buzarnescu si Williams au ridicat in picioare publicul prezent pe Arena Philippe Chatrier, impartindu-si echitabil raliurile lungi care au facut din acest meci o partida de o calitate inalta.

Pentru performanta din Hexagon, “Miki” Buzarnescu va incasa un cec in valoare de 84,000 de euro si 45 de puncte WTA.

Statisticile finale ale meciului: total puncte castigate 74-97, asi 0-5, duble greseli 7-2, procentajul primului serviciu in teren 61-63, procentajul punctelor castigate pe prima serva 61-75, viteza medie a primului serviciu, in km/h: 149-161, procentajul punctelor castigate la retur 30-45, lovituri direct castigatoare 25-26, erori nefortate 28-27.

Lasă un răspuns