Regretul lui Cosmin Moți: „E foarte greu să facă față aici jucători de la Dinamo”

Cosmin Moți, coșmarul FCSB-ului, a agățat ghetele în cui, după o cariera de peste 19 ani la nivel de seniori.

Fostul fundaș dinamovist ajuns la 36 de ani, care și-a încheiat cariera de fotbalist la finalul sezonului 2020/2021, este noul director tehnic de la Ludogorets. Anunțul a fost făcut în această săptămână de clubul bulgar, la care Moți a evoluat 9 ani, perioadă în care „vulturii” au cucerit campionatul în fiecare sezon! Moți va avea un cuvânt de spus în ceea ce privește politica de transferuri, dar nu crede că ar putea apela la jucători de la Dinamo.

”Mi-am intrat în pâine de 3-4 zile, sunt un liant între echipă și patron, ne sfătuim cine vine, cine pleacă, asta cerusem, să am un cuvânt de spus, să fiu consultat, nu doar să fiu aici pentru imagine.

E foarte greu să facă față aici jucători de la Dinamo. Poate unii tineri, ca Ricardo Grigore sau Deian Sorescu, le-ar fi foarte greu să facă față la noi. Dar pe viitor nu se știe”, a declarat Moți pentru digisport.ro.

”Sunt respectat aici și la club, și în oraș, și în Bulgaria, inclusiv pentru felul meu de a fi. Știam ce jucători aduc pe postul meu, și vârsta pe care o am, mi-a fost ușor să accept situația, era decizie luată de vara trecută.

Obiectivul principal, grupele UEFA Champions League!Nu cred că e mare diferență față de CFR, FCSB, Craiova ca buget.

Acum suntem în cantonament în Austria, jucăm pe 19 iunie amical cu CFR, poate și cu Ferencvaros.

Daca întâlnesc români, nu voi mai fi pe teren, poate se descurcă alții în locul meu”, a precizat Moți, referindu-se la final la episodul care l-a făcut celebru în lumea întreagă.

Fostul internațional român, are chiar şi o peluză care îi poartă numele după ce a apărat două penalty-uri cu FCSB, în play-off-ul Ligii Campionilor. Performanţa reuşită atunci a făcut înconjurul planetei.

  • Cosmin Moţi a ajuns la Ludogoreţ în vara lui 2012, când a fost transferat de la Dinamo contra sumei de 400.000 de euro. În tot acest timp, fostul internaţional român a reuşit să câştige 9 titluri în Bulgaria, o Cupă şi 3 Supercupe ale Bulgariei.
  • De asemenea, Cosmin Moţi a ajuns cu Ludogoreţ în grupele Champions League şi în primăvara Europa League. Acum, va încerca să o ajute pe Ludogoreţ din noua funcţie pe care a primit-o, cea de director tehnic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s