Ultimele detalii despre probleme din vestiarul lui Dinamo: „Nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat”

Situația la Dinamo este extrem de complicată, chiar dacă Tribunalul București a aprobat cererea clubului de a intra în insolvență. Dinamo ar fi trebuit să dispute un meci amical cu Unirea Slobozia, joi, însă jucătorii au decis să nu meargă la meci, dar nici cel de sâmbătă, iar partidele a fost anulate.

Dusan Uhrin a vorbit despre probleme de la Dinamo și a explicat că jucătorii săi s-au săturat de incertitudinea de la club şi au intrat în grevă.

Mai mult, tehnicianul susține că situația este foarte confuză la clubul și a dezvăluit că ar putea pleca de pe banca tehnică de la Dinamo.

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem.

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a spus Dusan Uhrin, potrivit as.ro.

  • Clubul a acumulat din nou datorii şi încerca din nou să scape de o parte din ele intrând în insolvenţă, deoarece au trecut cinci ani de când a făcut o acţiune similară. Un club în insolvenţă nu poate juca în cupele europene.
  • Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s