Prima reacţie a lui Xavier Pascual după tragerea la sorţi din Grupele EHF Champions League: “Cu ajutorul publicului nu le va fi deloc uşor adversarilor să joace contra noastră”

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, şi-a aflat adversarele în grupele Ligii Campionilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Viena.

Revenită în cea mai importantă competiție din Europa, dar pentru prima oară alături de granzi, Dinamo a avut parte de o ”repartiție” provocatoare. Trupa antrenată de Xavier Pascual va face parte din Grupa B, alături de giganții Barca, PSG și Veszprem.

GRUPA B

• FRA – Paris Saint-Germain Handball

• ESP – Barça

• POR – FC Porto

• POL – Lomza Vive Kielce

• GER – SG Flensburg-Handewitt

• HUN – Telekom Veszprém HC

ROU – C.S. DINAMO BUCURESTI

• UKR – HC Motor

Antrenorul echipei Dinamo, Xavier Pascual, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin, că echipa noastră va încerca să pună cât mai multe probleme adversarilor şi va intra pe teren cu dorinţa de a câştiga fiecare meci.

”Adevărul este că EHF Champions League este o competiţie foarte frumoasă şi foarte puternică. Grupa noastră, teoretic, pare mult mai dificilă decât cealaltă, dar noi, ultimii care au intrat în această competiţie, ne aşteptam să nu fie uşor. Ce avem de făcut este să ne concentrăm pe ce reprezintă această competiţie, mai exact un premiu pentru clubul nostru.

De asemenea, când vom începe jocurile, să încercăm să dăm maximum la fiecare meci. Iar dacă vom câştiga, va fi perfect, deoarece pentru asta muncim. Vom munci pentru ca echipa să joace cât mai bine, vom încerca să punem cât mai multe probleme adversarilor.

Nu vreau să spun că vom câştiga sau vom pierde, noi vom intra pe teren cu dorinţa de a câştiga fiecare meci. Un lucru este sigur, cu ajutorul publicului nu le va fi deloc uşor adversarilor să joace contra noastră”, a declarat Pascual pentru CS Dinamo.

Lasă un răspuns