Mihai Eșanu, reacție la adresa contestatarilor lui Dinamo: ”Nimeni nu ne dădea nicio șansă, parcă jucam cu Real Madrid”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile echipei noastre.

Goalkeeper-ul lui Dinamo, Mihai Eșanu spune că unul dintre cei mai importanți factori de motivație pe care i-au avut dinamoviștii a fost lipsa de încredere acordată trupei lui Bonetti. Eșanu spune că toată lumea considera că Dinamo va pierde, ”de parcă ar fi jucat cu Real Madrid”.

”Am văzut că nimeni nu avea încredere în noi și ne-am mobilizat și mai tare, dar nu asta a fost decisiv. Știam ce avem de făcut. Ne întărește lipsa de încredere. Nimeni nu ne dădea nicio șansă. Zici că juca PSG cu liga a doua. Parcă jucam cu Real Madrid. Am avut cotă 6 la pariuri. Toată lumea ne cânta ’Prohodul’, dar am ieșit învingători”, a spus Eșanu pentru digisport.ro.

Mihai Eșanu a mai spus că jucătorii lui Dinamo au primit un avans pe luna iulie. Dinamoviștii au purtat mai multe discuții cu Iuliu Mureșan care i-a anunțat că, după intrarea echipei în insolvență, salariile vor fi la zi. Acesta este de părere că vor încerca să reziste chiar dacă vor pleca jucători precum Anton sau Filip

”Nu vreau să mai vorbesc despre probleme. I-aș lăsa pe cei cu experiență să discute despre asta. Sunt tânăr și nu cred că trebuie să vorbesc eu despre bani. Am primit un avans pe luna iulie și, din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Mureșan, după intrarea în insolvență, banii vor fi la zi.

Dacă ei vor să plece și nu se întâmplă ceea ce doresc ei, va trebui să ne descurcăm și fără ei. Va fi foarte greu pentru că ei sunt în momentul de față cei mai importanți, jucători cu experiență. Echipa cu ei începe și cu ajutorul lor putem să creștem. Dacă vom rămâne fără ei, trebuie să rezistăm”, a mai declarat Mihai Eșanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s