VIDEO | Dario Bonetti înaintea meciului cu Craiova: „Atmosfera e foarte bună”

Dinamo va întâlni Craiova, luni, de la ora 21:30, pe „Ion Oblemenco”. Tehnicianul italian, Dario Bonetti a susținut astăzi o conferință de presă, premergătoare partidei.

Bonetti a debutat cu o victorie pe banca lui Dinamo în noul sezon, dar acum ne pregătim de următorul meci, cel cu Craiova, din deplasare.

„Atmosfera e foarte bună, în ultimul meci am câștigat trei puncte, a fost o mică surpriză, asta ne permite să ne antrenăm foarte bine, să muncim. Noi ne gândim să facem o figură bună, ne-am organizat la antrenamente, jucători și-au revenit ieri după meci, au consumat multă energie mentală și fizică, cred că vom fi gata pentru meciul de luni. Avem același grup, ca în săptămâna trecută, o să vedem cine joacă luni.

Avem multe probleme, când joci cu tineri, este normal să apară și greșeli, dar avem posibilitatea să îmbunătățim jocul, să muncim să fim mai buni.

Știm că întâlnim o echipa bună, cu un antrenor bun, au jucat bine cu CFR, știu că va fi un meci mai greu decât cel cu Voluntari, jucăm în deplasare, o atmosferă încinsă, este un derby, dar concentrarea este doar pe ceea ce putem face noi.

Cred că Dinamo și DDB, nu am văzut nicăieri în lume astfel de susținere, cred că problemele financiare vor fi rezolvate, trebuie să ținem echipa la un nivel bun sportiv, noi ne concentrăm doar sportiv. Este important să poți face transferuri, sunt foarte mulți tineri, ai nevoie de răbdare, nu prea avem timp din păcate, toată lumea răspunde bine, că și echipa, istoria lui Dinamo este importantă totuși”, a declarat Dario la conferinta de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s