Cum vor oficialii lui Dinamo să scape de interdicţia la transferuri + Ultimele informații despre situația lui Paul Anton

Dinamo se afundă din nou în probleme, iar cea mai mare este reprezentată în continuare de interdicţia la transferuri şi nu poate legitima noi jucători.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia echipei după meciul cu Farul, scor 0-3. Mureșan consideră că tinerii lui Dinamo nu sunt pregătiți pentru duelurile din Liga 1 și că va face tot posibilul pentru a ridica interdicția la transferuri.

Oficialul dinamovist este de părere că odată ce se va rezolva această problemă la club, toate celelalte chestiuni se vor soluţiona şi ele.

„Un meci în care echipa nu a avut consistență deloc. Se vede clar lipsa de experiență a băieților noștri tineri și se vede faptul că provin de la echipa a doua, de la nivelul Ligii a 3-a. E foarte mare saltul de la Liga a 3-a la Liga 1, deși au talent și sunt pregătiți bine. Nu avem ce face, decât să muncim mai mult pentru că nu putem face transferuri.

E foarte greu să rezolvi problemele dacă nu aduci jucători. Facem tot posibilul să deblocăm acea interdicție să facem transferuri, acolo ar fi cheia rezolvării problemelor sportive la Dinamo.Din păcate nu pot da un termen, tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară.

Vom încerca să mergem chiar și în Elveția să ne întâlnim cu niște avocați care sunt foarte buni pe aceste probleme”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Digisport.

DINAMO BUCUREŞTI MAI PRIMEŞTE ŞI VEŞTI BUNE, DUPĂ CE A FOST MĂCINATĂ DOAR DE PROBLEME ÎN ULTIMA VREME.

Mureşan, a mai anunţat că Paul Anton s-a întors la antrenamentele echipei şi aşteaptă să-l vadă cât mai repede în primul 11 al lui Dario Bonetti. Deşi nu ştie dacă în meciul cu FC Argeş va evolua, oficialul dinamovist este convins că mijlocaşul va în teren la derby-ul cu FCSB din etapa a 8-a a Ligii 1.

,,Paul Anton la meciul cu FCSB va intra sigur, nu știu dacă la meciul cu Argeș. De câteva zile se antrenează cu echipa, foarte mult sperăm în revenirea lui Paul Anton, va da experiență acolo la mijloc, o să îl caute jucătorii cu privirea și pasele mai ales”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru aceiași televiziune sportivă.

  • Pentru Dinamo, urmează un duel cu FC Argeș, un adversar relativ mai ușor. Duelul va fi unul foarte important pentru echipă, Dinamo având doar 6 puncte în primele 6 etape.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s