Cine va arbitra derby-ul de duminica

Partida FCSB – Dinamo este programată duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21:00, în etapa a 8-a din Liga 1. Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat că Istvan Kovacs va arbitra derby-ul FCSB – Dinamo.

Acesta va fi ajutat la linii de Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, iar la derby-ul de pe Arena Națională se așteaptă o afluență-record, peste 35.000 de spectatori.

Istvan Kovacs, probleme cu fanii dinamoviști

Dinamoviștii au avut probleme cu Istvan Kovacs. Acesta a decis întreruperea derby-ului FCSB – Dinamo din octombrie 2019 pentru 10 minute, după ce a explodat în preajma lui o petardă aruncată de ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan, iar Florinel Coman nu a putut executa un corner din cauza obiectelor aruncate de fani.

„Afară, afară cu ungurii din țară”, a fost lozinca cu tentă xenofobă folosită de ultrași. Apoi, arbitrul a trimis echipele la vestiare, fiind lovit și cu o brichetă din tribune.

În 2014 Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc într-o partidă Chiajna-Dinamo după ce i-a avertizat de două ori pe căpitanii celor două echipe că va face acest lucru dacă va mai fi fluierat de suporteri.

Fanii lui Dinamo, prezenți pe stadionul din Chiajna, au avut mai multe scandări xenofobe la adresa populației de etnie maghiară, astfel că centralul Kovacs, vizibil deranjat, le-a dat căpitanilor celor două echipe un prim avertisment în minutul 88, după care scandările au continuat. După ce a arătat 3 minute de prelungiri, centralul a întrerupt meciul din primul minut.

  • În fiecare zi, în intervalul orar 13:00-18:00, puteți achiziționa bilete de acces pentru partida fcsb – DINAMO. Acestea se comercializează la casele de bilete ale stadionului Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s