Gabriel Torje, după meciul cu FC Botoșani: ”FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc”

Dinamo – FC Botoşani, meciul zilei din Liga 1, s-a încheiat cu victoria moldovenilor, 2-1. Elevii lui Sorin Colceag, au ajuns la şase înfrângeri consecutive în campionat.

Gabriel Torje, cel care a marcat primul gol pentru Dinamo, i-a răspuns la final lui Andrei Patache, fundașul moldovenilor afirmând înainte de joc că „ar fi o rușine” să nu o învingă pe cea ma titrată formație din Liga 1.

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul are doar sportivi de contact, de lupte, care au ajuns la Olimpiadă. FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București!”, a declarat Torje.

„A fost un meci destul de bun pentru noi, am intrat iar cu o echipă tânără. Am ținut în șah Botoșaniul, care vorbește de titlu, o echipă valoroasă, are 20 de puncte acum. Nu-mi aduc aminte de multe faze ale lor, merită victoria pentru că au fost mai experimentați, atenți la a fructifica ocaziile.

Am avut șanse în prima repriză, în a doua mai puțin, dar am pus presiune, am adus mingea în careu. Am făcut un meci bun, ne-am dăruit din minutul 1. Câștigă cine greșește mai puțin sau cine profită de șansele avute. Azi au fost ei, îi felicităm. Cine analizează fiecare meci cred că-și va da seama că am arătat mult mai bine decât cu FCSB, din toate punctele de vedere. Suntem în creștere, am avut și absenți, jucători noi. Venim cu plusuri. Dinamo nu se va bate la evitarea retrogradării.

Am avut ocazii și înainte de a se stinge nocturna. Nu s-a stins și nocturna și n-a mai jucat bine Botoșaniul după aceea. Au avut gol dintr-o schimbare de direcție și un penalty, care am înțeles că a fost, dar n-am văzut bine. Probabil toți se așteptau după 0-2 în minutul 17 să luăm 5, dar am arătat maturitate. Suntem pregătiți, putem face presiune cu o echipă foarte bine cotată”, a mai spus Torje la finalul meciului cu Botoșani.

Un gând despre &8222;Gabriel Torje, după meciul cu FC Botoșani: ”FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc”&8221;

  1. Dar voi ca aveți campionate și suntem o emblema ne faceți de Rușine la fiecare meci ne faceți sa plângem eu unul când luați bătaie îmi vine sa urlu îmi plânge sufletul când știu ce echipa a avut Dinamo și cine a fost Dinamo eu va dau un sfat lăsați figurile de mari fotbaliști ați venit la Dinamo arătați ca meritați sa Jucați cu emblema lui Dinamo pe piept dacă nu faceți-vă bagajul ori care ați fi și plecați lăsați Dinamo împace clar

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s