Iuliu Mureșan, după înfrângerea cu FC Botoșani: „Am fi meritat să egalăm”. Ce a declarat despre Dario Bonetti

Iuliu Mureșan are regrete mari după eșecul cu FC Botoșani, scor 1-2. Administratorul special al lui Dinamo crede că roș-albii meritau un rezultat de egalitate, chiar dacă moldovenii au condus la pauză cu 2-0.

Jucătorii lui Dinamo au fost lăudați pentru atitudinea pe care au arătat-o, iar Iuliu Mureșan este optimist după ceea ce a văzut în repriza a doua.

Mureșan crede că absențele lui Steliano Filip și Deian Sorescu au cântărit foarte mult și a subliniat că n-a așteptat un miracol cu FC Botoșani, în condițiile în care Dinamo n-a avut oameni de bază pe teren.

„Nu așteptam o minune de la meciul din această seară. Am jucat cu o echipă bună și ne-au lipsit Filip, respectiv Sorescu, jucători foarte importanți, cu pregătirea fizică la zi. Am început foarte slab, am luat foarte ușor două goluri. Ne-am revenit și în repriza a doua am jucat mult mai bine, am avut ocazii, dar lipsa de experiență ne-a făcut să nu egalăm. Am fi meritat un punct. A fost o dorință mai mare a jucătorilor, iar asta îmi dă speranțe”, a spus Iuliu Mureșan, la finalul meciului de duminică.

Dario Bonetti i-a pus pe jar pe șefii lui Dinamo – nu are de gând să accepte rezilierea unilaterală impusă de Iuliu Mureșan, ba mai mult, amenință că va apela la instanțe pentru a-și obține drepturile. Iuliu Mureșan a luat cunoștință de afirmațiile italianului și contestă faptul că i-ar fi zis să nu se prezinte la antrenamentele lui Dinamo.

”Bonetti ar trebui să vină la muncă, este antrenorul echipei. Eu nu am nimic cu el, îmi doresc să meargă treaba la echipă. El este plătit la zi, am semnat ordinul de plată. Noi testăm jucătorii conform protocolului sanitar”, susține Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s