OFICIAL I Andre Almeida Pinto la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat fundașul

Dinamo București și-a adus întăriri pentru linia defensivă, pentru a ieși din situația dificilă în care se află. Fundașul central portughez Andre Almeida Pinto a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului competițional 2021-2022, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost în trecut căpitan la Braga, formație pentru care a evoluat între 2014 și 2017. Pinto a trecut și pe la Panathinaikos, Sporting Braga și Sporting Lisabona, la aceștia din urmă, apărătorul având o clauză de reziliere de 45 de milioane de euro. Nu s-a ridicat, însă, la înălțimea așteptărilor lui Sporting.

Ultima dată, Andre Pinto a evoluat la Farense, în prezent fiind liber de contract. Fotbalistul, care a jucat o dată și în naționala Portugaliei, are caracteristici fizice asemătoare cu cele ale lui Raul Albentosa, fundaș care a evoluat în a doua parte a sezonului trecut pentru Dinamo, impresionându-i pe suporteri.

  • 4 trofee are Andre Almeida Pinto în palmares, Cupa Portugaliei cu Braga (2016) și cu Sporting Lisabona (2019), precum și Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019).
  • 4 este numărul cu care Andre Almeida Pinto va juca la Dinamo București.

Lasă un răspuns