VIDEO | Xavi Pascual, după ce Dinamo a fost învinsă de Porto în Liga Campionilor: ”Sunt antrenor, nu magician!”

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia portugheză FC Porto, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor, scor 27-26 (15-14).

Principalii marcatori ai partidei au fost Negru, Pascual, Gavriloaia, Nantes şi Humet, cu câte 3 goluri, pentru Dinamo, respectiv Iturriza şi Alves, câte 5, pentru portughezi.

Xavi Pascual, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit după înfrângerea suferită.

„Sunt foarte mulţumit de echipă! Sunt foarte mândru pentru că am fost la trei-patru goluri în spate şi am continuat să revenim. Am făcut unele greşeli, dar fac parte din joc.

Cred că trebuie să ştim unde suntem, Porto e mai bună decât noi, dar vom munci mai mult. În acest moment suntem aproape de valoarea lor, dar ei sunt mai buni.

De mâine ne vom antrena din nou pentru că e o misiune imposibilă pentru noi în această grupă. Aceasta este realitatea. Sunt antrenor, nu magician. Dacă întrebaţi orice antrenor din lume, o să o nominalizeze pe Dinamo printre cele mai bune echipe? Nu”, a declarat Xavi Pascual la finalul întâlnirii.

  • În celelalte partide ale etapei a 3-a, toate jucate miercuri, s-au înregistrat rezultatele: Flensburg – PSG 27-27, HC Motor – Kielce 25-26 şi, surpriza rundei, Veszprem – Barcelona 29-28.
  • În primele două etape, Dinamo a câştigat cu Lomza Vive Kielce, scor 32-29, iar apoi a pierdut cu Paris Saint Germain, scor 30-41.
  • După trei etape, patru echipe au câte 4 puncte, pe primele locuri, Barcelona, Veszpre, Kielce şi FC Porto, iar Dinamo rămâne pe locul 6, cu 2 puncte.
  • Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă în deplasare, cu fosta echipă a actualului său antrenor, Xavi Pascual, Barcelona, în 14 octombrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s