Mircea Rednic a semnat cu Dinamo!

Mircea Rednic este, oficial, noul antrenor al lui Dinamo. Antrenorul de 59 de ani s-a înţeles, după mai multe negocieri, cu conducătorii clubului şi îşi va începe cel de-al cincilea mandat pe banca echipei noastre.

„Puriul” a condus deja primul antrenament şi ar fi trebuit să parafeze înţelegerea încă de joi. Nu s-a mai prezentat la birou pentru a-şi pune semnătura, de vină fiind anumite probleme din contract. În cele din urmă, acestea s-au rezolvat şi Rednic este, în acte, antrenorul lui Dinamo.

Rednic a ajuns azi, la ora 11:00, la sediul clubului Dinamo. Acolo şi-a făcut apariţia şi Sorin Colceag, cel care a preluat interimatul după plecarea lui Dario Bonetti în Italia.

Mircea Rednic a fost şi în urmă cu două zile la o discuție cu cei din conducerea clubului. „Puriul” a anunțat atunci că urmează să semneze contractul.

„În principiu, am căzut de acord. Ştiam la ce mă înham, nu mi-e frică. E Dinamo şi e normal că în momentele grele să răsăpund prezent. M-a convins cu situaţia care este acum. Iar o daţi cu a 5-a oară, nu am plecat din cauza mea.

M-au chemat tot în situaţii dificile, am reuşit să formeze cât de cât o echipă şi după aceea s-a renunţat la serviciile mele. După ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Mi se pare normal să am mână liberă. Eu sunt principalul responsabil de acum încolo„, a declarat Mircea Rednic după primele discuţii cu Nicolae Badea.

  • Dinamo trece prin unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului. Are 7 înfrângeri la rând în Liga 1 şi ocupă penultimul loc, cu 6 puncte după 10 etape.
  • Mircea Rednic va debuta pe banca alb-roşiilor în meciul Dinamo – UTA, din etapa a 11-a. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 16:30, se va juca în Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s