Adevăratul motiv pentru care „Danciu” nu s-a întors la Dinamo: ”Nu am refuzat!”

Ionel Dănciulescu a explicat motivele pentru care nu a revenit la Dinamo , deși Mircea Rednic l-a dorit cu insistență în conducerea clubului. Fostul mare jucător al clubului nostru a fost lăsat cu ochii în soare după discuțiile purtate cu Iuliu Mureșan.

Dănciulescu a explicat că și-ar fi dorit să revină la Dinamo, dar nu a primit niciodată o ofertă concretă din partea lui Iuliu Mureșan.

”Am avut o discuție cu nea Mircea i-am spus tot ce a fost în trecut, ce s-a întâmplat, ce-mi doresc de la Dinamo și de la rolul meu și mi-a dat dreptate. Eu nu am închis ușa lui Dinamo niciodată, dar nu am avut nicio ofertă din partea nimănui de acolo!

Am avut o discuție cu domnul Mureșan în trecut, m-a întrebat. ‘Danciu, vrei să vii la Dinamo?’. Eu am zis: ‘Eu mereu am ușa deschisă pentru acest club, suporteri, Dinamo și ce înseamnă Mircea Rednic. Dar, ceva concret nu am primit niciodată.

Nu am refuzat! I-am spus lui nea Mircea doleanțele mele, supărările din trecut, situația actuală de la clubul sportiv, unde sunt angajat. Dar, dacă cei de la club m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi venit cu o ofertă pe hârtie. Asta e!”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

  • Ionel Dănciulescu, fost director sportiv în Ștefan cel Mare, a plecat cu scandal de la Dinamo după ce clubul au ajuns pe mâna spaniolilor lui Pablo Cortacero.
  • În acest moment, Ionel Dănciulescu face parte din proiectul Academiei de Fotbal CS Dinamo București, unde este coordonator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s