Iuliu Mureșan este sigur că Dinamo nu va fi depunctată după procesul lui Isma Lopez la TAS

Dinamo București se confruntă cu posibilitatea unui nou proces la TAS și riscă o sancțiune ce i-a mai fost aplicată, respectiv interdicția de a legitima noi jucători la club.

Noul proces vine în urma unui recurs al sindicatului mondial al fotbaliștilor, făcut pentru a-i apăra cauza lui Isma Lopez (31 de ani) – fost jucător la Dinamo, care pretinde suma de 350.000 de euro.

Oficialii roș-albilor nu se tem de acest demers, iar Iuliu Mureșan îi liniștește pe fanii lui Dinamo. Administratorul special al lui Dinamo, crede că tărie că formația din „Ștefan cel Mare” are toate argumentele pentru a nu risca sancțiuni.

Oficialul spune că șansele ca TAS să își schimbe decizia la recurs sunt foarte mici, iar clubul este pregătit să combată o decizie nefavorabilă.

Dinamo ar putea fi salvată în această situație de procedura deinsolvența în care se află, aceasta fiind și principala „armă” în prima instanță.

„Am auzit și eu de acest demers, dar dacă vom fi iar sancționați atunci vom face și noi recurs. Deci, nu vom fi blocați iar la transferuri. Dar, eu cred că acest caz este rezolvat.

Prin absurd, repet, doar prin absurd dacă TAS va schimba decizia, vom avea contraargumente pentru a ne apăra și susține cauza.

De fapt, și la primul caz, noi am fost puțin vinovați pentru că am întârziat cu actele. Alta ar fi fost decizia dacă ne mișcam cum trebuie. De aceea, sunt sigur că și acum tot noi vom avea câștig de cauză”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s