INCREDIBIL! Dinamo pierde în minutul 94 cu FC Argeș

FC Argeș a reușit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins-o pe Dinamo cu 2-1. Bucureștenii au condus prin golul lui Cătălin Țîră, dar s-au văzut egalați după reușita lui Alexandru Ișfan.

Pentru a treia oară în ultimele patru meciuri, Dinamo o comite în minutele de final. Cu câteva secvențe înainte de fluierul de final, când Cristi Dumitru a speculat o minge respinsă in extremis de Eșanu, pe care a împins-o în poartă și a declarat-o câștigătoare pe FC Argeș, 2-1.

Meciul a fost unul sub semnul echilibrului. Cătălin Țîră (27 de ani) a fructificat o pasă foarte bună a lui Gabi Torje, pe contraatac, în debutul reprizei secunde.

Oaspeții au căutat egalarea, care a venit peste aproximativ jumătate de oră, în urma unui contraatac ca la carte. Din două pase, mingea a juns la Ișfan, aflat la mijlocul terenului, care a înaintat spre poartă și a finalizat cu un mic ajutor din partea lui Eșanu.

În minutele de prelungire, FC Argeș a dat lovitura. Dumitru a înscris cu un șut violent, după o respingere nefericită a aceluiași portar dinamovist.

Astfel, FC Argeș continuă în Cupa României, acolo unde s-a calificat în sferturi, alături de Filiași, Chindia și Voluntari. De partea cealaltă, criza de rezultate continuă la Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s