Video I Răzvan Zăvăleanu, mesajul clar în privința lotului

Dinamo are în acest moment foarte mulți jucători și este clar că în iarnă vor pleca, nu doar din motive sportive, dar financiar clubul nu poate susține salariile actuale.

În cadrul unei conferințe de presă ținută astăzi, premergătoare duelului cu FC U Craiova, Mircea Rednic declara: ”Am 32 de jucători în lot, unii vor fi nemulțumiți mereu”.

La câteva ore distanță, Răzvan Zăvăleanu a intrat în direct pe canalul de YouTube ”Radio Dinamo 1948” și a anunțat că efectivul de jucători ai lui Dinamo va fi redus la un număr de 25 de componenți, odată cu prima zi anului viitor.

”Noi azi suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători.

Ne-am asumat că vor veni jucători în timpul campionatului, dar vom fi consecvenți, iar în iarnă vom rămâne la 25. Vom coborî astfel obligațiile privind salariile cu 1/6”, a declarat Zăvăleanu pentru RD1948.

De asemenea, Zăvăleanu a mai spus că salariul lui Petar Gluhakovic (25 de ani, fundaș dreapta) nu e în grija clubului: ”El este în afara schemei financiare pe care o avem astăzi, însă unul dintre suporterii noștri a ales să suporte personal cheltuielile privindu-l pe acest jucător până la finalul anului”.

  • Dinamo și Craiova se întâlnesc vineri, de la ora 20:30 în derby-ul etapei a 17-a din returul Ligii I, pe stadionul Dinamo.

Lasă un răspuns