Video I Xavi Pascual, după partida cu SG Flensburg Handewitt din Liga Campionilor

Campioana României la handbal masculin, Dinamo nu a reușit să-și ia revanșa în fața germanilor de la Flensburg după eșecul din 17 noiembrie și a suferit o nouă înfrângere, 20-28 (13-13), în grupa B a Ligii Campionilor.

”Dulăii” au făcut o primă repriză destul de bună, a condus cu 9-7 (min. 15), iar la pauză scorul a fost egal, 13-13. Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual au evoluat slab în partea secundă, iar Flensburg, care a venit fără mai mulţi jucători importanţi, indisponibili din cauza Covid-19, s-a impus fără probleme, cu 28-20.

Ghionea și Nantes, cu câte cinci goluri, au fost cei mai buni marcatori ai lui Dinamo, în timp ce Mensing, cu nouă reușite, a fost principala gură de foc a lui Flensburg.

A fost a șasea înfrângere în opt meciuri pentru elevii lui Xavi Pascual în Liga Campionilor. Dinamo ocupă ultima poziție, cu patru puncte, însă păstrează șanse de calificare în runda următoare. Pe 2 decembrie, ”dulăii” vor da piept cu Veszprem, în deplasare.

Xavi Pascual, antrenorul echipei Dinamo, a vorbit după meci.

”Flensburg în acest moment este mai bună ca noi, vrem ca meciul a fost similar cu cel de săptămâna trecută cu Flensburg. În prima repriza am fost aproape. Azi cred că am jucat mai bine în prima repriză decât săptămâna trecută. La Flensburg, dar în repriza secundă am făcut o mulţime de greşeli în atac. Atacul a fost oribil. Burici a apărat multe mingi în şase metri. Dacă joci împotriva unei echipe ca Flensburg şi faci aceste greşeli în faţa portarului e imposibil să castigi.

Cred că e greu de înţeles pentru că am pregătit meciul în acelaşi fel. În startul reprizei săptămâna trecută am avut probleme şi azi a fost la fel. Nu cu aceiaşi jucători, cu alţi jucători şi probabil nu avem nivelul pentru a păstra aceeaşi intensitate în orice moment. Asta este diferenţa probabil pe care o avem cu alte echipe.

Cred că sunt departe de noi şi trebuie să lucrăm pentru a reduce din diferenţa dintre Flensburg şi noi. În acest moment în opinia mea diferenţa e foarte mare.

Cred că acum COVID-ul este o problema că va apărea de nu ştiu câte ori, trebuie să ne adaptăm la situaţie. Echipele au probleme cu Covid, altele cu accidentările, cu alte lucruri, trebuie să ne adaptăm. În opinia mea azi problema a fost ca în repriza secundă atacul a fost dezastruos”, a declarat Pascal după meci.

  • Flensburg are două victorii consecutive și ocupă locul 6 în grupă, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 5 puncte. Dinamo este ultima clasată, cu 4 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s