Mureșan pune presiune pe Mircea Rednic: ”Un egal ar fi dezastruos pentru noi”

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Echipa noastră are doar 9 puncte acumulate după 17 etape şi e penultima în clasament. Iuliu Mureșan (67 ani), a fost chestionat în privința posibilei demiteri a lui Mircea Rednic de la echipă dacă rezultatele slabe vor continua.

Administratorul special a lui Dinamo, spune că postul lui Mircea Rednic nu este în pericol în eventualitatea unui rezultat negativ cu lanterna roşie, Academica Clinceni. Totuşi, Mureșan nu concepe ca echipa să nu câştige această partidă.

”Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a spus oficialul celor de la Dinamo, Iuliu Mureşan care nu s-a oprit însă aici.

”Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Şi un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo, conform gsp.ro.

Tehnicianul lui Dinamo s-a arătat deranjat de faptul că apar zvonuri legate de antrenori care i-ar putea lua locul pe banca lui Dinamo. Au fost lansate nume ca Leo Grozavu, Dusan Uhrin şi chiar Adrian Mutu:

”Problema e la voi (nr. presa), că tot apăreți cu multe zvonuri, aţi luat toți antrenorii la rând, îi propuneți la Dinamo, ba că sunt doriți de cei din conducere, ba de jucători, ba de magazioneri, ba de bucătari, și creați, pentru că va place să creați. Nu mă supăr, e normal când lucrurile nu merg bine să vă gândiți să creați o atmosfera de genul, mai ales în jurul lui Dinamo. Nu știu ce vă faceți voi dacă Dinamo n-o să mai fie, de cine o să mai scrieţi?

Nu există, ați oferit prea multe zvonuri de-astea care n-au fost adevărate. Azi chiar n-am citit, să vedem dacă a mai apărut ceva. Lucrurile bune nu le sesizați, lucrurile rele da, și dacă nu sunt le inventați voi. Mă pot comporta și eu ca voi. Să vin la conferință, ‘mă interesează doar meciul de mâine, în rest nu are rost să-mi puneți întrebări, că nu vă mai răspund”, a declarat Mircea Rednic în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Academica Clinceni.

  • Academica Clinceni – Dinamo, primul meci din etapa a 18-a a Ligii 1, va avea loc, vineri, de la ora 21.00, la Giurgiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s