Javier Humet, declarație de dragoste pentru suporteri, după victoria cu Motor, din Liga Campionilor

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia HC Motor, scor 33-29 (16-14), în etapa a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor. Este a treia victorie pentru dinamovişti, care au bifat meciul 100 în competiţie.

Principalii marcatori ai partidei au fost Nantes 13 goluri, Humet 4, pentru Dinamo, respectiv Malasinkas şi Bokhan, câte 6, pentru HC Motor, în faţa a sute de fani care au revenit în tribune după mai bine de o lună.

La final, liderii din vestiarul „dulăilor” le-au dedicat victoria și le-au mulțumit pentru sprijinul arătat. Javier Humet și Vali Ghionea au recunoscut că lipsa fanilor a afectat jocul lui Dinamo, iar acest aspect negativ s-a putut observa cu ușurință în partidele precedente cu Veszprem și Flensburg.

Javier Humet, interul român născut la Barcelona, a oferit la final o declarație emoționantă ce îi vizează pe fanii care au lipsit atât de mult echipei conduse de Xavi Pascual.

Handbalistul de 31 de ani nu vrea să mai joace fără suporteri în tribune și speră ca Dinamo să încheie anul cu două victorii în campionat.

”Totdeauna avem nevoie de ei. Când e greu, pare că ne împing de la spate și e mai ușor poate să revenim în meci. Bine că a fost cu victorie și o dedicăm lor pentru că ei merită.

Să vedem ce se întâmplă în viitor, acuma ne gândim la campionat, avem două meciuri foarte importante, primul la Baia Mare, foarte greu și asta e cel mai important pentru noi, să terminăm anul cu două victorii. Cu fani e alt sport, când joci cu fani e handbal. Dar asta e situația, asta e actualitatea și ne descurcăm cum putem.

Aveam nevoie de victorie după ultima lovitură din Champions League și ne bucurăm foarte mult, muncim în continuare de mâine”, a declarat Javier Humet la finele partidei din Liga Campionilor.

  • Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.
  • După nouă etape, Dinamo Bucureşti are 6 puncte, locul 7 temporar.
  • A fost ultima partidă din 2021, iar competiţia se reia pentru Dinamo în 17 februarie 2022, pe teren propriu, cu FC Barcelona.
  • După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s