Dinamo s-a despărțit de un fotbalist adus de Iuliu Mureșan

Andre Pinto (32 de ani) a reziliat vineri seară contractul cu Dinamo, astfel că fundașul central portughez părăsește ”haita” după trei luni de zile.

Fostul jucător de la Panathinaikos, Braga și Sporting Lisabona nu a impresionat deloc prin evoluțiile sale și nu și-a justificat deloc salariul de 8.000 de euro pe lună.

Andre Pinto pleacă de la Dinamo!

Andre Pinto a fost căpitanul celor de la Braga, acesta fiind și argumentul suprem al administratorului special, Iuliu Mureșan, când a vorbit despre stabilirea salariului fotbalistului. Cu toate acestea, lusitanul a fost extrem de modest în defensivă ”câinilor”.

Intrase și-n colimatorul fostului antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic, care și el, la rândul său, i-a reproșat lipsa de exactitate din defensivă.

”Ce facem aici? Altul, Pinto la 8000 de euro. Stai mă, fratele meu, banii ăștia trebuie să îi dau unui atacant care dă goluri. 8000 de euro și n-am văzut nimic între el și ceilalți. Mai mult ca sigur ei vor pleca și vin alții”, a spus Rednic după eşecul cu Farul, scor 0-2.

Se pare că și ”triunghiul” Zăvăleanu-Mureșan-Stoican și-a schimbat percepția în ultima perioadă și a admis că fotbalistul nu rentează în raport investiție-performanță. Așadar, Andre Pinto i-ar fi anunțat pe dinamoviști că vrea să-și caute echipă, iar conducătorii nu s-ar fi opus deloc.

În prima parte a sezonului, Andre Pinto a bifat nouă meciuri pentru Dinamo, iar echipa a încasat 15 goluri. Formația din ”Ștefan cel Mare” este pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte adunate în 21 de etape.

Următorul pe lista rezilierilor este fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani).

Un caz special este cel al lui Steliano Filip. Apărătorul stânga este dispus să renunțe la toate salariile, doar pentru a deveni liber de contract. Filip câștiga o sumă importantă, 8.000 de euro/lunar.

Un gând despre &8222;Dinamo s-a despărțit de un fotbalist adus de Iuliu Mureșan&8221;

Lasă un răspuns