Dinamo, încă un transfer bifat. Oficialii clubului au găsit portar pentru primăvară!

Dinamo este pe cale să rezolve şi problema portarului, acolo unde echipa noastră se poate baza doar pe Ștefan Fara și Eduard Chioveanu pentru partida cu FC Argeș.

Plamen Iliev şi-a manifestat dorinţa să plece, în timp ce Mihai Eşanu s-a accidentat şi va lipsi aproximativ o lună. Astfel, Flavius Stoican a rămas cu Ştefan Fara şi Eduard Chioveanu, doi portari fără experienţă la nivelul primei ligi.

Conducerea lui Dinamo, care a ratat transferul lui Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj, a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna, locul 4 din Liga 1, pentru împrumutul francezul Thomas Chesneau, potivit gsp.ro.

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a dat detalii despre împrumutul goalkeeper-ului la Dinamo.

”Încă nu am parafat nimic, dar am convenit cu domnul Mureșan să facem actele azi. Este un portar de mare calitate. Nu vă uitați la faptul că am ajuns noi să împrumutăm la Dinamo. Mi-aș dori să aibă noroc și Dinamo, și Thomas Chesneau. La noi a fost dezavantajat de regula potrivit căreia trebuie să folosim un jucător sub 19 ani și unul sub 20.

Într-un fel, Chesneau a fost sacrificat. De aceea s-a ajuns la această situație. Cred că va face face treabă bună la Dinamo. E pregătit. E motivat. Nu am discutat despre ce va fi din vară. Vom vedea atunci. Până atunci, să-și facă treaba și, și Dinamo”, a spus Tănase.

Portarul în vârstă de 22 de ani va juca până în vară la Dinamo, clubul având opţiune de transfer definitiv.

  • Crescut la juniorii lui PSG, încă de la vârsta de 11 ani. El chiar a fost în lotul primei echipe în sezonul 2019-2020, fiind al treilea portar al echipei, după Gianluigi Buffon şi Alphonse Areola. Acesta a părăsit formația parizienilor în vara lui 2019 și a ajuns la Chiajna în septembrie 2020.
  • Thomas Chesneau a evoluat în 17 meciuri din sezonul trecut pentru Concordia Chiajna şi a fost unul dintre remarcaţii echipei ilfovene. Însă, în noua stagiune, portarul nu a bifat decât o prezenţă în echipă.
  • Din cauza regulii U-21, francezul a pierdut poarta, în campionat fiind preferaţi tinerii Alexandru Silveanu şi Marius Aldescu, ambii în vârstă de 18 ani. Astfel, Chesneau a fost nevoit să rămână pe banca de rezerve.

Răzvan Zăvăleanu, despre ofertele venite pe adresa clubului pentru jucătorii trecuți pe lista de transferuri

Se știe foarte bine despre situațiile lui Steliano Filip și Deian Sorescu, doi fotbaliști care intenționează să părăsească clubul în această iarnă. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că și Ricardo Grigore ar putea să o părăsească pe Dinamo în această iarnă.

Ricardo Grigore (22 de ani, fundaș central) a fost absent la cele două partide de pregrătire din această pauză competițională. Ricci s-a accidentat la unul dintre antrenamentele lui Dinamo și a devenit indisponibil în urma unei ședințe de pregătire efectuate de „câini” pe sintetic. Inițial, Ricci era răcit, acum s-a ales și cu o lovitură la tendon. Oricum, Grigore era tras pe linie moartă de Flavius Stoican. Antrenorul i-a transmis deja că nu se va mai baza pe serviciile sale.

”Există interes pentru Rici Grigore, dar nu s-a ajuns la o ofertă concretă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, pentru Pro X.

De partea cealaltă, Steliano Filip și Deian Sorescu nu își doresc să mai continue la Dinamo, iar divergențele cu fanii din ultima perioadă i-au făcut pe aceștia să facă orice pentru a pleca. Cu toate acestea însă, cei doi nu pot părăsi în orice condiții „haita”, iar Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit care este situația celor doi.

Filip a transmis clar că nu își dorește să rămână la Dinamo, având în vedere conflictul cu suporterii lui Dinamo, iar pentru fundașul stânga cu șapte meciuri la naționala României a existat interes din partea formației Mezokovesd, însă maghiarii își doresc să îl transfere gratis pe fotbalist.

”Pentru Steliano am discutat. Aseară am avut o discuție cu niște impresari abilitați de un club din Ungaria. Din păcate, acest club dorește să-l transfere fără niciun fel de sumă, gratis. Acest lucru este inacceptabil pentru un jucător de valoarea, vârsta lui Steliano, un jucător de care Dinamo are nevoie”, a declarat Zăvăleanu.

Sorescu a primit o ofertă scrisă din Polonia, de la Rakow Czestochowa, și una verbală din Arabia Saudită, de la Damac, însă niciuna nu este pe placul conducătorilor lui Dinamo, astfel că, pentru moment, atât Filip, cât și Sorescu vor rămâne sub comanda lui Flavius Stoican.

”Niciuna dintre ofertele pentru Sorescu nu se ridică la suma pe care ați amintit-o dumneavoastră. Nu discut despre salariile jucătorilor sau sume, ar fi lipsit de fair-play pentru partenerii de discuție. Ofertele nu sunt clare. Unele sunt cu procente, altele sunt cu anumitue bonusuri în funcție de performanță. Nimic nu e bătut în cuie, analizăm fiecare ofertă. Azi, niciuna nu se ridică la așteptările noastre. Avem o singură ofertă în scris, cea din Polonia. Verbal, mai este cea din Golf”, a mai spus administratorul judiciar a lui Dinamo.

Un gând despre &8222;Dinamo, încă un transfer bifat. Oficialii clubului au găsit portar pentru primăvară!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s