Video I Elis Bakaj poate reveni în Ştefan cel Mare! Anunțul lui Iuliu Mureşan

Dinamo a bifat patru transferuri în această perioadă de mercato și încearcă să asambleze un lot competitiv pentru salvarea de la retrogradare.

Cu Flavius Stoican pe bancă și un nou staff, echipa noastră a intrat într-o cursă de totul sau nimic. Luni, Iuliu Mureșan și oamenii săi au mai oficializat transferurile lui Balthazar Pierret și Igor Jovanovic, dar căutările continuă.

Pe lista oficialilor lui Dinamo se află în prezent și albanezul Elis Bakaj (34 de ani). Fără echipă în prezent și cotat la 100.000 de euro, fostul internațional cu un gol în 27 de partide pentru Albania a evoluat ultima dată la gruparea bielorusă Rukh Brest, de care s-a despărțit la finalul anului trecut.

Albanezul care a mai jucat la Dinamo în perioada 2011-2012, a fost invitat la emisiunea Playsport Live. Întrebat dacă ar reveni la Dinamo, acesta chiar a confirmat că au existat niște discuții cu conducători din cadrul clubului.

”Am vorbit cu cineva de la Dinamo, dar nu a fost nimic concret, doar vorbe. Știu că momentul nu e foarte bun. Dacă mă întrebai acum 10 ani dacă vin la Dinamo, într-o poziție asemănătoare, n-aș fi venit. Acum aș veni, am 34 de ani, am experiență și știu cum aș putea să abordez situația. Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic. E păcat ce se întâmplă la Dinamo. Toată lumea dorește ca Dinamo să fie unde era înainte, nu doar suporterii echipei. Oamenii vor echipe cu tradiție, vor Steaua, vor Dinamo, vor Rapid. Sunt echipe care joacă 5 ani bine și după se uită de ele”, a declarat albanezul.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, a vorbit despre această mutare. Oficialul dinamovist anunţă că albanezul se află pe lista clubului, însă împreună cu antrenorii va decide dacă jucătorul va putea ajuta echipa noastră.

”Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă și împreună alegem jucătorii. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine”, a spus Iuliu Mureșan, într-o intervenție în direct la Playsport Live.

Adus la Dinamo în 2011 de la Dinamo Tirana, Elis Bakaj a jucat 27 de partide la gruparea roș-albă, timp în care a marcat patru goluri. De la formația din Ștefan cel Mare s-a transferat la Cernomoreț Odessa, unde a activat două sezoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s