Deian Sorescu, mesaj la despărțirea de Dinamo

Deian Sorescu a plecat recent la Rakow, în Polonia. Fostul mijlocaș de bandă al lui Dinamo a adus o sumă importantă în conturile clubului, iar, la final, a ținut să își ia rămas bun de la galeria dinamovistă.

După ce a semnat cu gruparea poloneză, alături de care se va pregăti în cantonamentul din Antalya, Deian Sorescu a transmis, prin intermediul contului de Facebook, un mesaj de ”adio” pentru Dinamo, în care a ținut să le mulțumească și fanilor, despre care a spus că sunt ”cei mai tari”.

”Patru ani în acestă echipă, aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca personă , atâția colegi, atâția oameni cu care am colaborat și sentimentul de nedescris atunci când îmi auzeam numele strigat pe stadion de mii de oameni, cei mai tari fani !!!

Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu in “groapă” și am ținut capul sus chiar și în momentele dificile.

Mulțumesc pentru tot … pentru tot ce am trăit în această echipă plină de istorie.

Mulțumesc pentru tot FC DINAMO BUCURESTI !”, a scris Deian Sorescu pe Facebook.

  • Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în 2018 și a jucat 134 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile, marcând 29 de goluri şi oferind 26 de pase decisive.
  • Sorescu a mai evoluat în carieră la ACS Poli Timişoara şi ASU Politehnica Timişoara. Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.
  • Sorescu, 24 de ani, are cinci selecţii la echipa naţională.

Oficial I Deian Sorescu a părasit ”haita”

Dinamo şi KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului Deian Sorescu (24 de ani) la clubul polonez. Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo poate încasa până la 1.5 milioane de euro din partea polonezilor. Mai mult decât atât, Dinamo a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer al lui Deian Sorescu.

”Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm și diverse bonusuri în funcție de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1.5 milioane. E o tranzacție pe care o considerăm foarte reușită și, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentațiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureșan”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Video I Ultimul gol marcat de Deian Sorescu în tricoul lui Dinamo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s