Daniel Iftodi, le dă speranţe jucătorilor înainte de ”derby de România”

În etapa a 23-a din Liga 1, Dinamo o va întâlni pe FCSB, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Cel mai așteptat meci din Liga 1 de către suporteri se va juca duminică seară într-o atmosferă așa cum doar ”câinii” o pot face. Toate cele 5.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate. Adică 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.

Daniel Iftodi, fost jucător la Dinamo, le dă speranţe jucătorilor înainte de acest joc şi le transmite că FCSB nu pleacă din postura de favorită certă la derby. Despre salavarea de la retrogradare, Iftodi spune că şansele sunt reduse.

“Sunt cu Dinamo pentru că de mic sunt dinamovist. Au venit jucători acum, de două săptămâni sau de 4 zile, dar asta nu trebuie să mai conteze. Eu zic că nu e favoirită FCSB.

Conform calculelor, pare favorită, dar la un asemenea derby, nu mai contează locul în clasament. Ne trebuie o victorie, știu că programul este infernal și, din păcate, șansele sunt foarte mici să ne mai salvăm”, a declarat Daniel Iftodi, pentru Digisport.

  • Daniel Iftodi, ajuns la 53 de ani, este acum antrenor la CS Dinamo, în Liga 4. Fostul mijlocaș central a jucat câte doi ani la Steaua, Rapid și Dinamo.
  • În palmaresul său, Iftodi are 3 titluri cu Steaua, o Cupă a României cu Rapid, iar cu Dinamo a câștigat un titlu și o Cupă a României.
  • Daniel Iftodi a jucat la Victoria București, Gloria Bistrița, Steaua, Gyor, Rapid, Dinamo, FCM Bacău, CSM Sighet.

Lasă un răspuns