Prima victorie a lui Stoican pe banca lui Dinamo: ”Am dat vreo opt, nouă, zece…”

Dinamo a jucat un meci de antrenament cu CS Sporting Pitești, din Liga 4, înaintea întâlnirii de luni cu FC Botoșani, ocazie pentru Flavius Stoican de a-i vedea la treabă pe noii jucători, dar și pe tinerii câini.

Meciul test susținut de Dinamo i-a dat ocazia fundașului central Baptiste Aloé să îmbrace pentru prima oară tricoul alb-roșu, acesta fiind folosit de Stoican.

Elevii lui Stoican au învins la scor echipa din Liga 4, dar tehnicianul nu a știut care a fost scorul final.

”A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri. Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloé, și Rici (n.r. Ricardo Grigore), revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”, a declarat Flavius Stoican la finalul întâlnirii.

Antrenorul lui Dinamo spune că jucătorii își dau interesul la antrenamente, astfel că speră în continuare că va reuși să salveze clubul de la prima retrogradare din istorie.

”Nu e o situație prea bună, dar nu-mi va dispărea niciodată optimismul. Mai ales când îi văd pe jucători cum se pregătesc, zi de zi. La cum se antrenează și cât de dedicați sunt, trebuie să reușească! Atmosfera nu are cum să fie plăcută, în situația noastră, dar se lucrează bine, văd o mare dorință de revenire la fiecare dintre jucători.

Bulgarul (n.r. Antoni Ivanov, accidentat în meciul cu FCSB) a evoluat 45 de minute, fără probleme, parcă nici nu s-ar fi lovit la cap. Un luptător. Au jucat toți noii veniți, de-abia aștept să-l văd la antrenamente și pe Azankpo”, a conchis Flavius Stoican.

Dinamo pune la cale un amical cu Real Madrid

Reprezentanții programului DDB din Spania au purtat discuții pentru un meci amical al lui Dinamo cu Real Madrid Castilla, unde antrenor este nimeni altul decât Raul Gonzalez.

Partida ar urma să aibă loc în luna martie, cel mai probabil în perioada în care se vor disputa meciurile echipelor naționale. Un meci cu Real Madrid Castilla ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru Dinamo, club aflat în insolvență și cu mari probleme din punct de vedere sportiv.

Spaniolii sunt de acord cu această propunere. Așteaptă acum răspunsul final al oficialilor lui Dinamo.

Reprezentanții programului DDB Spania au pus toate detaliile la punct. Ei ar urma să suporte toate costurile. Din banii lor ar fi plătit atât transportul, cât și cazarea jucătorilor și a staffului tehnic.

”O sa discut cu antrenorii, rămâne de văzut dacă ar fi oportună această deplasare. Pe noi nu ne-ar costa nimic. Prioritar este campionatul, vom analiza propunerea. Mie îmi place ideea unui amical cu echipa a doua a lui Real Madrid, ar fi un eveniment”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dacă dacă conducerea clubului își dau acordul, se va stabili data amicalului. Acesta ar urma să se dispute în pauza competițională. ”Câinii” și-au încercat forțele și cu Barcelona. În 2002, cedau cu 0-2 pe Arena Națională, într-un meci în care Lionel Messi și Afellay înscriau pentru catalani.

Real Madrid Castilla joacă în liga a 3-a din Spania. Este antrenată de fostul căpitan al liderului din La Liga, Raul Gonzalez, cel care a câștigat 6 titluri și trei trofee UEFA Champions League în tricoul blanco.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s