Unde se va juca derby-ul Rapid – Dinamo

Inaugurarea se amână! Rapid mai are de așteptat până să inaugureze noul stadion din Giulești.

Giuleștenii au anunțat că derby-ul Rapid – Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 28 din Liga 1, se va juca pe Arena Națională, casa formației lui Mihai Iosif la majoritatea partidelor din acest sezon. Meciul este programat sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30.

Conducătorii Rapidului anunțau la începutul februarie că speră ca meciul cu Dinamo să se joace pe noua arenă, însă se pare că avizele necesare nu au fost obținute la timp, iar inaugurarea se va amâna.

Aproximativ 15 000 de spectatori vor putea asista la meci în total, rămâne de văzut cât bilete vom primi pentru acest meci, nu se mai pune problema să fie o peluză întreagă, la 10% din numărul total de bilete ce ar putea fi vândute, asta înseamnă aproximativ 1500 de fani dinamoviști să aibă acces pe stadion. Vom afla mai multe detalii în perioada următoare.

În ultima etapă, Rapid a jucat meciul cu Sepsi (1-1) la Mioveni, decizia fiind luată după ce giuleștenii au fost obligați să joace cu porțile închise din cauza incidentelor produse de fani.

Plamen Iliev părăsește ”haita”!

Plamen Iliev a plecat de la Dinamo. Portarul a solicitat insistent rezilierea contractului și în ultima zi de mercato din Liga 1, bulgarul și-a încheiat conturile cu Dinamo.

”OFICIAL. Plamen Iliev la Hermannstadt

FC Dinamo București și FC Hermannstadt au ajuns la un acord pentru transferul portarului bulgar Plamen Iliev la clubul sibian.

La Dinamo din luna septembrie a anului trecut, Plamen Iliev a apărat 10 meciuri pentru echipa noastră în această ediție de campionat.

Mult succes în carieră, Plamen Iliev!”, a fost anunțul clubului pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s