Flavius Stoican a prefațat derby-ul cu Rapid: ”Suporterii o să influențeze starea de spirit”

Dinamo vrea să își ia revanșa cu Rapid. După ce au fost egalați în prelungiri în partida tur, ”câinii” vor să își învingă rivala. Flavius Stoican a vorbit despre confruntare la finalul amicalului cu Viitorul Cluj, scor 1-1.

În cursul zilei de marți, Dinamo a disputat un meci amical contra celor de la Viitorul Cluj, echipă din Liga 3.

”Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește. Eu sper să fie un spectacol. Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune. Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, după amicalul Dinamo – Viitorul Cluj 1-1.

Ricardo Grigore (22 ani) s-a accidentat cu doar câteva zile înainte de derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Fundașul a suferit o entorsă la gleznă și a ieșit de pe terenul de la Buftea șchiopătând: ”Ceea ce mă întristează e că s-a accidentat Ricci Grigore și are o entorsă destul de urâtă”, a spus Flavius Stoican.

  • Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Ricardo Grigore a evoluat în 19 partide pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie un gol. În multe dintre acestea, tânărul fotbalist a fost titular.
  • Meciul dintre Rapid București și Dinamo București se va disputa sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe Arena Națională.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s