Video I Flavius Stoican, înaintea derby-ului cu Rapid: ”Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult”. Ce spune despre absențele din echipă

Dinamo vrea să își ia revanșa cu Rapid. După ce au fost egalați în prelungiri în partida tur, ”câinii” vor să își învingă rivala. Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, a prefațat meciul în cadrul conferințe de presă, organizată astăzi, și a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea duelului cu giuleștenii.

Pe lângă Mihaiu și Ricardo Grigore, scoși din circuit din cauza unor accidentări, Stoican are emoții și cu mijlocașul Antoni Ivanov, cel care ar putea rata confruntarea de pe Arena Națională.

”Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad. Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult.

Rapid are o echipă bună, cu suporteri care sunt apropiați de jucători. Am văzut o echipă care a făcut un meci foarte bun cu CFR. Nu cred că Mihai Iosif va fi îndepărtat de la Rapid. Omul acesta a dus echipa în prima ligă, a dus echipa pe un loc pe care nimeni nu se aștepta.

Ricardo Grigore și Mihaiu au probleme medicale, a acuzat și Ivanov unele probleme. Sper să nu fie ceva grav. Voi decide după antrenamentul de azi cine va rămâne în lotul de 20 pentru meciul cu Rapid”, a spus Stoican.

Totodată, antrenorul lui Dinamo, a anunțat și ce o așteaptă pe Dinamo în campionat.

”Vom trage linie la finalul sezonului regulat, iar în play-out sper să obținem cât mai mult. Suntem în urmărirea celor din fața noastră, așa cum și alții vor să ne bage pe noi sub linie. Suntem atenți la fiecare meci în parte. Trebuie să fim pregătiți, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Trebuie să fim atenți, se poate întâmpla orice”, a mai spus Stoican.

Meciul dintre Rapid București și Dinamo București se va disputa sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe Arena Națională.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican, înaintea derby-ului cu Rapid: ”Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult”. Ce spune despre absențele din echipă&8221;

Lasă un răspuns