Comunicat din partea FRF! Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Dinamo are meciuri de totul sau nimic în play-out. În lupta pentru salvarea de la retrogradare, ”câinii” lui Flavius Stoican vor avea dueluri de foc cu Rapid și FC U Craiova 1948.

Dinamo va intra în play-out de pe locul 8 și se va lupta pentru salvarea de la retrogradare. ”Câinii” vor disputa cinci partide în deplasare și patru pe teren propriu. Singura adversară pe care dinamoviștii nu o cunosc este ocupanta primului loc în play-out. Acesta va fi decisă în urma meciului FC Botoșani – FC Argeș.

În prima etapă, echipa noastră va avea derby cu Rapid, echipă împotriva căreia a remizat de două ori în sezonul regulat, scor 1-1.

  • Etapa 1: Rapid – DINAMO
  • Etapa 2: DINAMO – Sepsi Sfântu Gheorghe
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Argeș / FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

COMUNICAT FRF

”Federația Română de Fotbal a transmis un comunicat, prin care să facă lumina cu privire la departajarea din Liga I.

Având în vedere informațiile și dezbaterile apărute în mass-media, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări.

În ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 27 iunie 2021, sedintă la care au participat toti membrii Comitetului Executiv, s-a decis cu unanimitate de voturi abrogarea criteriului de departajare privind numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe.

De asemenea, reamintim că, în conformitate cu prevederile art. 48 alin. 9 teza întâi și teza finală din Statutul FRF, Hotărârile Comitetului Executiv sunt publicate pe site-ul oficial al FRF: http://www.frf.ro. Publicarea acestora în forma precizată mai sus are valoare de comunicare oficială faţă de orice persoană interesată.

De asemenea, potrivit dispozițiilor art. 48 alin. 3 din Statutul FRF Hotărârile Comitetului Executiv intră în vigoare imediat, cu excepţia cazului în care Comitetul Executiv prevede altfel.

Având în vedere cele de mai sus, precum și că Decizia Comitetului Executiv a fost publicată pe site-ul oficial al FRF, fiind astfel îndeplinite toate condițiile statutare, rezultă în mod evident că respectiva decizie produce efecte depline, nemaifiind necesară nicio formalitate suplimentară.

Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Un gând despre &8222;Comunicat din partea FRF! Cum arată programul lui Dinamo în play-out&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s