Programul primei etape din play-out! Când are loc derby-ul Rapid – Dinamo

Sezonul regular s-a încheiat, astfel că Liga 1 a intrat în faza de play-off şi de play-out, faze în urma cărora se vor decide formaţia campioană, celelalate formaţii calificate în cupele europene, dar şi cele care vor retrograda s-au vor disputa barar de menţinere/retrogradare.

LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a anunțat programul primei etape din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022.

FC Botoşani, UTA Arad, FC Rapid, Sepsi OSK, Chindia Târgovişte, FCU Craiova, CS Mioveni, Dinamo, Academica Clinceni şi Gaz Metan vor fi formaţiile prezente în play-out.

Astfel, s-au stabilit şi meciurile programate în prima etapă din play-out.

Programul primei etape

Vineri, 11 martie

  • Ora 17.30 UTA Arad – Academica Clinceni
  • Ora 20.30 Universitatea Craiova – FC Argeș

Sâmbătă, 12 martie

  • Ora 17.30 Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948
  • Ora 20.30 CFR Cluj – FC Voluntari

Duminică, 13 martie

  • Ora 17.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni
  • Ora 20.30 FC Rapid 1923 – DINAMO

Luni, 14 martie

  • Ora 18.00 FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș
  • Ora 20.45 FCSB – Farul Constanța

Rapid – Dinamo se va juca din nou, la doar două săptămâni de la partida din returul sezonului regular, însă în play-out.

Din păcate, la meci nu vor avea acces spectatori, fiind programată pe un stadion mai puțin obișnuit cu un derby de o asemenea anvergură, din cauza unui concert caritabil organizat pe Arena Națională. Însă și fără acel concert, foarte probabil ca meciul să nu se fi organizat pe Arena Națională.

În etapa a 28-a a sezonului regular, cele două formații s-au întâlnit în remiza 1-1 de pe Arena Națională, unde am avut parte de un spectacol din partea ambelor peluze prezente la meci.

Nu va fi cazul și în prima etapă din play-out, deoarece giuleștenii, din cauza materialelor aruncate pe teren la meciul cu formația lui Flavius Stoican (torțe și fumigene), au primit o interdicție de a juca fără spectatori următoarele două meciuri de acasă, dar și o amendă de 60.000 de lei.

Conform ultimelor informații, meciul trebuie disputat la Mioveni, deoarece Arena Națională este indisponibilă în acest weekend. Mai exact, sâmbătă, pe 12 martie, pe gazonul celui mai mare stadion din țară este organizat un concert caritabil SAGA („We are ONE!”). Fondurile de pe urma evenimentului vor fi donate către Crucea Roșie Română, pentru ajutarea poporului ucrainean, conform sursei mentionate.

Lasă un răspuns