Video I Acuze grave către noul acționar majoritar de la Dinamo: ”A venit la furat. Ce să mai salveze acum”

Dinamo are un nou acționar majoritar! Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al clubului din Ștefan cel Mare, îl contestă pe Dorin Șerdean: ”El și Cortacero au făcut jaf la echipa asta!”.

Dorin Șerdean, 52 de ani, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero.

”Fălcosul” nu vede cu ochi buni faptul că Dorin Șerdean a devenit acționar majoritar de la Dinamo. Ioan Andone nu crede însă că fostul asociat al spaniolului poate ajuta clubul și chiar l-a acuzat grav.

”Eu sper să fie bine pentru Dinamo, dar nu îl văd pe Dorin Șerdean să aibă capacitatea să ajute Dinamo. Păi el a mai fost acolo, cu spaniolii, ei au adus clubul în situația asta. Au adus jucători cu zeci de mii de euro, când ei nu aveu bani. Nu văd nimic bun între Cortacero și Șerdean, cred că sunt manevre la mijloc. Este ceva necurat acolo. Fără DDB, clubul nu mai exista acum. Șerdean și Cortacero au făcut un jaf. Au adus fotbaliști cu salarii uriașe, de 30.000 de euro, iar ei nu aveau bani. Cred că au zis că vine DDB și dă milioane, iar ei câștigă, prin comisioane. Eu așa văd din afară, că au venit la jefuit.

Nu am auzit ca Șerdean să plătească datoriile, să scape clubul, nu am auzit asta. Poate să caute pe cineva cu bani, dar se tot caută de 3 ani la Dinamo și nu s-a găsit”, a spus Ioan Andone, pentru Playsport Live.

Andone nu a uitat nici de Ionuț Negoiță, pe care îl acuză că nu s-a asigurat cui îi cedează clubul. Ioan Andone încercase și el să aducă finanțatori la Dinamo.

”Ionuț Negoiță este un om deștept, eu am lucrat cu el, îl știu. Sunt sigur că Negoiță a crezut că acest Cortacero va veni cu bani sau cu un finanțator. Dar trebuia să își ia măsuri de siguranță, nu să dea clubul așa, fără asigurare. A greșit.

Eu l-am pus pe Negoiță în legătură cu niște afaceriști spanioli. S-au dat acte, au existat înțelegeri, apoi au studiat actele și nu au mai zis nimic, nu au mai fost dispuși când au văzut ce era acolo”, a mai declarat ”Fălcosul”.

Ioan Andone, critici dure la adresa jucătorilor lui Dinamo

Fostul jucător și antrenor al roș-albilor nu a avut milă de jucătorii lui Dinamo, dar nici de Flavius Stoican. Acesta din urmă a fost îndepărtat, la insistențele suporterilor. În locul lui a venit favoritul tribunei, Dusan Uhrin jr. Legenda clubului din Ștefan cel Mare, Ioan Andone salută această decizie.

”Nu vedeți ce este acolo, ce lot au, la ce scandaluri, cu jucători indisciplinați, care iau mereu roșu, care nu sunt jucători profesioniști. Eu mă bucur că a venit Uhrin, are experiență mai mare ca Stoican. El nu e antrenor rău, dar nu a câștigat decât un meci. Nu poți să rămâi la Dinamo cu asemenea rezultate, își va găsi de lucru în altă parte. Și la Rednic a fost la fel. Dacă avea rezultate nu pleca, nu îi făcea nimeni nimic. Astea te țin în viață, ca antrenor.

Steliano Filip trebuia să fie liderul vestiarului, să nu ia roșu, să fie serios. Nu să comenteze el de hamburger, să îi răspundă lui Rednic. Niciun jucător nu poate să își critice antrenorul. Păi a plecat Rednic și ce s-a întâmplat? Dacă rămânea cred că Dinamo era într-o situație mai bună. Eu, dacă eram antrenor, aveam o discuție, bărbătească, față în față. Și nu se mai repeta”, a spus Ioan Andone

Lasă un răspuns