”Idolul Dinamovist”, anunță pentru sâmbătă o nouă întâlnire a suporterilor dinamoviști cu DOI CAMPIONI din handbalul alb-roșu!

Proiectul ”Idolul Dinamovist”, anunță o nouă SUPER întâlnire a suporterilor dinamoviști cu doi CAMPIONI!

În luna februarie a acestui an, CS Dinamo a dat startul unei campanie inedită, ”Idolul Dinamovist”. Acest proiect prin care suporterii dinamoviști se pot întâlni cu legendele, dar și cu starurile actuale în Ștefan cel Mare.

Suporterii pot interacţiona direct cu sportivii consacrați ai secţiilor de la Dinamo, în cadrul unor întâlniri, antrenamente, ședinte foto&video și sesiuni de autografe.

Așadar nu vă faceți planuri în data de 19 martie, ora 11:00! Saeid Heidarirad și Ante Kuduz, te așteaptă sâmbătă, Sala Polivalentă Dinamo.

Saeid Heidarirad, 31 de ani, multiplu campion în handbalul masculin cu Dinamo București, unul dintre cei mai buni sportivi din liga internă. Cel supranumit de suporteri „Ninja” și „Spiderman” este în al 5-lea an al său în alb-roșu și a contribuit la fiecare titlu cucerit de formația din Ștefan cel Mare, care a ajuns un brand respectat și pe plan continental.

Ante Kuduz (26 de ani), s-a întors după doar 6 luni la Vardar. Interul stânga croat a mai jucat în perioada 2018-2021 în Ștefan cel Mare. Timp de trei ani competiționali, Kuduz a fost unul dintre jucătorii exponenţiali ai echipei Dinamo. Vârful lui de formă a fost atins în ediția 2019/2020 a EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roşii”. În acel an competițional, Federația Română de Handbal l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF l-a nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

Inscrierile pentru aceste înâlniri, se fac pe adresa de email: idol@csdinamo.ro sau telefonic la 0768.736.887. Taxa unei ședințe este de 100 de lei.

Proiectul ”Idolul Dinamovist”, anunță o altă SUPER întâlnire a suporterilor dinamoviști cu David Popovici

În data de 2 aprilie, ora 10:30! David Popovici va fi prezent la întâlnirea cu suporterii, unde aceștia pot descoperi tainele înotului de la ”Cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară” din 2021. Întâlnirea se va face în incinta bazinului olimpic Dinamo “Tolea Grințescu”.

David Popovici a început inotul la mai putin de 6 ani, la recomandarea unui medic ortoped pe care parinții l-au rugat să îi corecteze cifoza și scolioza.

Prima medalie a obținut-o într-un concurs de ștafetă în echipa Colegiului National Emil Racoviță din București iar la scurt timp s-a transferat la Aqua Team (in prezent Navi), clubul unde în 2010 avea să doboare primul lui record național, în proba de 50 m spate. De atunci, antrenor, mentor și prieten i-a fost Adrian Rădulescu, alături de care David se antrenează și în prezent iar echipa tehnică este completată de către tehnicienii Dragos Luscan, Valentin Grigoras, Bob Seebohar și Stijn Corten.

Legitimat la C.S. Dinamo Bucuresti și component al echipei naționale si al lotului olimpic al Romaniei, copilul minune al înotului mondial, locul 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 în proba de 200 m liber, triplu campion european de juniori in 2021, triplu medaliat la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2019 (dintre care o medalie de aur), recordman mondial de junior, vine la întâlnirea cu tine din cadrul proiectului “Idolul Dinamovist”.

Tot în anul 2021 David Popovici a fost votat de cele 50 de Comitete Olimpice Naționale de pe continentul nostru ”Cel mai bun tânăr sportiv european pentru sporturile de vară” din 2021.

Daca vrei să te întâlnesti cu el, să afli ce inseamnă munca pentru a fi cel mai bun, te așteptăm sambătă, 2 aprilie, ora 10:30, în incinta bazinului olimpic Dinamo “Tolea Grințescu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s