Exclusiv I Andreea Prisăcariu, momente de panică pe calea aerului: “A ieșit fum!”

Tenismena dinamovistă, supranumită ”rebela tenisului românesc”, Andreea Prisăcariu a trecut prin momente de panică din cauza unui zbor aviatic către Turcia. Motorul avionului s-a oprit în aer, iar sportiva a tras o sperietura pe cinste. Numărul 323 a vorbit despre incredibila experiență trăită pe calea aerului.

Speranța tenisului românesc, a dezvăluit că a avut parte de clipe de panică în cursa aeriană Antalya-București. Sportiva în vârstă de 22 de ani a explicat că, în timp ce se întorcea în Capitală, unul dintre motoarele navei s-a oprit.

Tânăra care a acces în sferturile de finală ale turneului ITF W25 din Antalya, după succesul în fața jucătoarei din Slovenia Dalila Jakupovic, scor 6-4, 6-3, a recunoscut că s-a speriat pe moment, dar și-a păstrat calmul.

”Am decolat și dupa 20 de minute s-a oprit motorul, a ieșit un fel de fum. Aveam și loc pe aripă, deci am văzut clar. Ne-au anunțat că ne întoarcem la Istanbul din cauza unor probleme tehnice. Nu ne-au dat alte detalii.

Am aterizat cu greu, datorită vizibilității slabe. Pentru că și ningea. După care ne au dus direct la ‘Turkish Cargo’, am coborât, ne-au spus că de fapt motorul a fost problema și am așteptat alt avion.

Plus că trebuia neapărat să plecăm în aceeași noapte pentru că următoarele zile se anunța ninsoare puternică”, ne-a povestit Andreea Prisăcariu, cele întâmplate.

Andreea Prisăcariu a plecat dezamăgită din Istanbul, după ce, din păcate nu a putut trece de Akvile Parazinskaite (562 WTA). Jucătoarea de tenis din Lituania a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe româncă.

Top 10 WTA nu mai e așa departe

Administratorul unei pagini destinate fanilor Andreei Prisăcariu are încredere că Andreea va ajunge printre primele jucătoare peste câțiva ani.

În momentul în care a fost întrebat pe ce loc o vede pe Andreea în următorii cinci ani, el a dat un răspuns care a impresionat-o pe româncă. Frumoasa dinamovistă a fost atât de încântată, încât a distribuit postarea: ”Top 10”.

Andreea Prisăcariu s-a născut în Iași și este o prezență spectaculoasă. Ea are peste 20 de tatuaje, iar fiecare dintre ele are o semnificație aparte pentru jucătoarea de tenis.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, a dezvăluit Andreea.

Chiar dacă gurile rele spun despre ea că are prea multe tatuaje, fosta campioană națională la juniori susține că nu regretă niciunul dintre tatuajele pe care și le-a făcut.

Lasă un răspuns