Foto I Reacția lui Steliano Filip, după faza controversată din minutul 5. Ce le-a transmite contestatarilor

Dinamo a primit vizita lui Sepsi, în a doua etapă a play-out-ului Ligii 1. În ciuda ocaziilor la ambele porţi, partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Astfel, Dinamo câștigă primul punct în play-out, dar rămâne pe locul 8 în clasament, în timp ce Sepsi se poziționează pe locul trei în play-out.

Fază controversată la meciul dintre Dinamo şi Sepsi

La nici trei săptămâni de la ultimul duel direct, Sepsi a făcut din nou vizita la Bucureşti pentru a juca împotriva lui Dinamo.

Formaţia din Sf. Gheroghe a început meciul în atac, ratând o mare ocazie prin Golofca, înainte ca Dinamo să încerce să preia iniţiativă.

Steliano Filip a reuşit să ajungă în careul advers, a încercat să dribleze portarul, dar a căzut şi a acuzat un contact. Arbitrul nu l-a crezut şi i-a acordat un galben dinamovistului, însă pe reluare este vizibil că un contact a avut loc între cei doi.

Steliano Filip spune că nu are emoții și consideră că Dinamo va evita locurile de baraj. Fundașul lui Dinamo a vorbit și despre discuția pe care a avut-o cu arbitrul central Iulian Dima în minutul 5, după ce i-a fost refuzat un penalty la duelul cu portarul lui Sepsi, Niczuly.

“Important e că nu am primit gol. Este un lucru îmbucurător, sper ca de acum înainte să reușim să și marcăm și să adunăm puncte pentru că aveam mare nevoie.

Dacă așa spune el (n.r. – Niczuly, despre contactul din minutul 5). Nu vreau să comentez arbitrajul. Dacă nu a dat penalty, înseamnă că nu a fost. Am simțit ceva (n.r. – contactul cu Niczuly). E normal (n.r. – despre discuția cu arbitrul), era minutul 5. I-am spus să fie atent pentru că eu voi fi cât pot, fiind un jucător care le cam primește (n.r. – cartonașe galbene). Statistica o cam spune.

Suferim pentru că avem mulți accidentați, răciți și este greu. Din păcate, nu am reușit niciodată să alcătuim un prim “11” și să jucăm 2-3 meciuri la fel. Dar sper, cu această pauză,să ne revenim cu toții. Să fie o pauză de bun augur, să începem să câștigăm.

Vedeți că joc mijocaș stânga, joc și mijlocaș central. În ciuda celor care au spus că nu vreau să joc altceva decât fundaș stânga. Nu am spus niciodată asta. Joc unde mă pune antrenorul. Dacă Mister m-a pus mijlocaș stânga, am jucat acolo. Îmi doresc să fiu sănătos și să ajut la salvarea lui Dinamo de la retrogradare. De la vară vom vedea ce va fi.

Era o amenințare (n.r. – Academica Clinceni, care nu a primit licența) pentru că suntem acolo jos. Dar eu nu aveam emoții. Știu ce lot avem. Într-adevăr, lipsa rezultatelor bune au făcut să avem această presiune, dar problemele pe care le au celelalte le-am avut și noi. Cred că la noi au fost mult mai rele. Vreau să le mulțumesc suporterilor și să îi felicit pentru cum au susținut această echipă. Eu au salvat echipa. Noi ne bucurăm și sper să câștigăm și să evităm barajul”, a declarat Filip la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s