Patru dinamoviști la loturile naționale

Deși sezonul este unul groaznic și tinerii nu au mai avut la fel de multe apariții în primul 11 în ultimele luni, câțiva dinamoviști au fost convocați la loturile naționale.

Pagina oficială de facebook a clubului a anunțat jucătorii convocați la naționalele U19, respectiv U18:

Costin Amzăr a fost selecționat la naționala U19 a României pentru Turul de elită din Croația, iar Antonio Bordușanu, David Țone și Cristian Delciu au fost convocați pentru acțiunea de pregătire din Turcia, a echipei sub 18 ani.

Noi detalii despre Antonio Bordușanu: ”E imposibil când ai atâtea probleme”

În ultima perioadă, Antonio Bordușanu nu a fost prezent nici măcar pe banca de rezerve. Tânărul dinamovist, jucător U21 în teren și văzut drept o mare speranță, nu a mai prins nici măcar lotul la meciurile cu Rapid sau Sepsi. După cum a menționat antrenorul lui Dinamo la conferința de presă de după meci, tânărul fotbalist are o problemă musculară.

De altfel, acest aspect a fost semnalat de antrenorul Dusan Uhrin în cadrul conferinței de presă de după meci, în care a spus că Dinamo stă foarte rău din punct de vedere al pregătirii fizice.

”A fost un meci foarte greu de la început, pentru că Sepsi a avut o șansă foarte mare, putea marca. Am început să jucăm, Filip poate trebuia să primească penalty, era departe de mine, am mai avut ocazii. Sepsi a avut posesia, dar noi am avut ocaziile mai clare. Puteam câstiga cu 1-0, dar au avut și ei șanse. Esanu a jucat bine, dar avem probleme cu accidentările, mulți jucători au probleme, am avut un virus, Torje, Pierret, Ehmann, Carp au avut temperatură, e greu să pregătim astfel echipa.

Sunt mulțumit cu un punct, am nevoie ca echipa să prindă încredere, să aibă rezultate bune, cu Sepsi am obținut ceva, dar nu este suficient, aș fi vrut să câștigăm acasă. E imposibil când ai atatea probleme cu accidentările, ambii fundași centrali că au probleme, Jovanovic și Patriche, a fost greu să schimb în felul ăsta în timpul meciului.

Filip a luat galben, dar a jucat bine Steliano, s-a aparat bine defensiv, am vorbit cu el despre cartonașe, să le ia, ce să le fac, poate a fost penalty, nu pot să comentez prea multe.

Am văzut că avem mulți jucători mici de înălțime, pe la 1,70, era imposibil să îi folosesc pe ei fundași centrali, Irobiso este un bun jucător, are joc aerian bun, Sepsi a venit cu înălțime în careu, dacă nu schimbăm așa, nu cred că obțineam un punct. A fost un erou în acest meci, a rezolvat multe probleme. Jovanovic sper să îl pot folosi după pauză, Patriche nu știu.

Vreau să salvez Dinamo, asta este clar, am venit pentru asta, dar avem multe probleme și trebuie să le rezolvăm. Avem multe accidentări, nu ne putem antrena dacă nu avem suficienți jucători, nu poți avea evoluții bune, mă bucur pentru punct, jucătorii s-au concentrat până la final, am văzut multe meciuri ale echipei in trecut, că nu s-au concentrat până la final, este un element cheie pentru noi.

Nu sunt fericit că avem atât de multe accidentări, Jovanovic și Patriche vor fi out, nu am suficienți fundași, aș fi vrut să joc cu 3 fundași centrali, l-am folosit pe Giafer fundaș dreapta, doar 70 de minute, pentru că nu a jucat de mult. Grigore a jucat un singur meci în ultimele 2 luni, avut și el temperatură, poate am avut și eu febră, cine știe”, a declarat Uhrin după meciul cu Sepsi.

Rămâne o enigmă la Dinamo: Alin Buleică. Jucător apreciat în mandatul lui Flavius Stoican, atât de antrenor, dar și de suporteri, fotbalistul de bandă nu a jucat niciun minut de când Uhrin s-a întors la echipă.

CITESTE SI: 

Alexandru Răuţă, bulversat la Dinamo ”Joacă cine vrea aici!”
Flavius Stoican a reacționat după acuzațiile lui Dusan Uhrin
Programul etapei a 3-a din play-out. Când se joacă Chindia – Dinamo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s