Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 2-a din play-out‘

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit echipa ideală a etapei a 2-a.

Dinamo a terminat la egalitate duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, duminică, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

LPF LA INCLUS ÎN PRIMUL „11” PE DINAMOVISTUL:

  • Mihai Eşanu (Dinamo/23 de ani) – Titularizat de Duşan Uhrin, a închis excelent poarta în faţa uneia dintre cele mai bune ofensive din play-out.
Mihai Eşanu, convins că Dinamo va scăpa de retrogradare: ”Nu e rezolvat 100%, dar vom reuşi aşa!”

Mihai Eşanu a oferit prima reacţie după Dinamo – Sepsi 0-0. Portarul ”câinilor” a vorbit despre salvarea de la retrogradare, după ce echipa noastră şi-a asigurat prezenţa la baraj.

Elevii lui Dusan Uhrin, cel mai probabil, vor juca împotriva unei echipe din Liga 2 pentru a scăpa de retrogradare, dar Mihai Eşanu spune că ”este o ruşine” că Dinamo a ajuns în această situaţie favorabilă.

”Un meci foarte greu, contra unei echipe care merita, dacă nu făcea atâtea rezultate de egalitate, să fie în play-off. Au condiții foarte bune și ne bucurăm că am reușit să scoatem un rezultat bun împotriva lor. Pentru mine este o rușine să ne salvăm așa, dar, dacă altfel nu am fi putut, mă bucur că reușim așa.

Nu e rezolvat 100%, dar putem spune că e mai bine pentru că nu mai jucăm cu presiunea aceasta că ar fi putut Clinceniul să ne depășească. Într-un meci direct se pot întâmpla multe. Oricine poate bate pe oricine. Sunt foarte puține meciuri”, a spus Mihai Eşanu la finalul meciului.

2 gânduri despre &8222;Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 2-a din play-out‘&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s