Primele reacții după procesul câștigat de Bonetti: ”Este dificil să tragem vreo concluzie”

Situaţie incredibilă la Dinamo, după ce Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo în care a cerut restanţele financiare şi repunerea sa în drepturi.

Dario Bonneti a dat în judecată Dinamo, după ce a fost dat afară, iar prima instanţă i-a dat câştig de cauză. Italianul ar avea de primit în jur de 80 de mii de euro şi ar trebuie repus în drepturi.

Decizia Tribunalul București a fost confirmată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar: ”Până nu apare motivarea, este dificil să tragem vreo concluzie pe baza unei informații sumare și să facem declarații”, a declarat Zăvăleanu.

Chestionat pe seama subiectului, Bonetti nu a vrut să facă prea multe comentarii cu privire la decizia instanţei, care poate fi atacată în termen de 7 zile.

”Nu fac comentarii. Cel puțin pe moment. Îmi pare foarte rău pentru ceea se întâmplă, dar angajamentele sunt clare”, a spus Dario Bonetti pentru gsp.ro.

SOLUȚIA PE SCURT: ”Admite, în parte, contestaţia, astfel cum a fost precizată. Anulează măsura administratorului judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti a debitoarei SC DINAMO 1948 SA înregistrată sub nr. 2512/26.09.2021 de denunţarea a Contractului de Activitate Sportivă înregistrat sub nr. 406/14.07.2021 la SC DINAMO 1948 SA încheiat între contestatorul BONETTI DARIO şi debitoarea SC DINAMO 1948 SA.

Respinge, ca inadmisibile, cererile contestatorului privind constatarea neîncetării efectelor contractului odată cu denunţarea acestuia, obligarea intimatei la respectarea in continuare a contractului şi obligarea debitoarei la plata sumelor scadente pana la momentul prezent. Obligă debitoarea SC DINAMO 1948 SA la plata către contestator a sumei de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.03.2022”, a fost soluţia dată de tribunal.

Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară

Italianul Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară şi a contestat tot ceea ce s-a întâmplat prin avocaţi. Reprezentanţii acestuia au spus, la acel moment, că rezilierea contractului a fost una abuzivă.

Italianul Dario Bonetti face scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo şi contraatacă cu avocaţii. Aceştia spun că rezilierea înţelegerii sale cu echipa din Ştefan cel Mare este una abuzivă. Avocatul şi soţia lui Dario Bonetti, Anna Maria De Mattei contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo.

”Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis la acel moment, Anna Maria.

Un gând despre &8222;Primele reacții după procesul câștigat de Bonetti: ”Este dificil să tragem vreo concluzie”&8221;

Lasă un răspuns