Video I Florin Bratu, extrem de mulțumit după România U21 – Finlanda U21: “Pentru mine, asta e cel mai important!”

bratu

Naționala noastră de tineret a câștigat dramatic meciul amical împotriva nordicilor, scor 2-1. Florin Bratu a oferit prima reacție, după victoria spectaculosă obținută în ultimele minute.

România U21 a învins spectaculos Finlanda U21, cu două goluri marcate în minutele 87 și 90 de Daniel Birligea și David Miculescu. Puștii lui Florin Bratu au fost conduși cu 1-0 la pauză, dar au ieșit mult mai montați de la vestiare și au controlat repriza a doua.

La finalul partidei de pe stadionul “Arcul de Triumf”, selecționerul naționalei de tineret și-a lăudat elevii pentru jocul excelent din partea secundă.

“Sincer, după ce am făcut prima repriză destul de modestă, am încercat la pauză să reglăm lucrurile. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă bucur că, în această seară, jucătorii au simţit în a doua repriză că trebuie să aibă orgoliu.

Trebuie să felicit adversarul pentru că a făcut un meci bun, interesant. Pentru mine, aşa cum am spus şi la conferinţa de presă, e important pe lângă jocul bun şi rezultatul.

Încercăm, încercăm, important este ca echipa să aibă atitudine, să nu renunțe nicio clipă. Să ne zbatem în ritmul ăsta pe care îl vreau până la sfârșit, să nu cedăm niciun centimetru din munca pe care o depunem la antrenamente. Și iată că în unele meciuri vine și răsplata.

Nu știu dacă ați văzut la finalul meciului. Am fost la tribună și am cântat cu toții “ROMÂNIA”. Pentru mine, bucuria de la final, când toți au sărit, s-au bucurat și și-au felicitat colegii, e cea mai importantă”, a spus Florin Bratu la finalul meciului.

Echipa folosită de Florin Bratu în România U21 – Finlanda U21:

România U21: 12. M. Popa – 5. Telcean, 6. Screciu (Cpt), 22. Farcaș, 20. A. Dumitrescu – 10. Cîmpanu (18. Miculescu, 67), 13. A. Mărginean (8. Dr. Albu, 67), 14. Dican (21. Grameni, 46), 7. Petrila – 9. Markovic (15. Birligea, 67), 19. I. Stoica (11. Baiaram, 75).

  • Florin Bratu a bifat cea de-a doua victorie la cârma naționalei U21 a României, după cea cu Suedia U20, din toamnă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s