Primele reacţii oficiale după decesul poloistului dinamovist, Andrei Drăghici: ”Au fost verificate vizele medicale…”

Sâmbătă a avut loc o tragedie în sportul românesc, după ce Andrei Drăghici și-a pierdut viața la doar 23 de ani, chiar în timpul unei partide de polo.

La meciul Rapid – Dinamo, care a avut loc în Bazinul Giulești, poloistului i s-a făcut rău dintr-odată. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu i-au mai putut salva viața.

La scurt timp după ce poloistul în vârstă de 23 de ani a murit, Vali Ionescu-Caciureac (61 de ani), fosta mare atletă a României, Alex Matei, preşedintele FR Polo, și Ionuţ Popa, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, au vorbit despre tragicul eveniment.

Fosta atletă Vali Ionescu-Caciureac se ocupa de inaugurarea stadionului Rapid în momentul în care a aflat despre decesul lui Andrei Drăgici și a dezvăluit că a mers la fața locului.

”În momentul în care s-a întâmplat această tragedie, pregăteam evenimentul pentru inaugurarea stadionului. Când am auzit, am fugit către bazin. Din punctul nostru de vedere, ca organizatori, vă pot spune că am fost cât se poate de în regulă. Medicii au intervenit imediat, l-au resuscitat, iniţial, sportivul îşi revenise, am înţeles că a scuipat apă din plămâni, dar când a venit SMURD-ul, a intrat în stop cardio-respirator şi s-a constatat decesul”, a declarat Vali Ionescu-Caciureac, conform telekomsport.ro.

”Nu ştiu dacă e vorba de o lovitură, aştept raportul oficial din partea observatorului meciului. Acesta mi-a comunicat că, din punctul de vedere al comunicării, totul a fost în regulă. Aştept acum raportul scris”, a spus Alex Matei, preşedintele FR Polo.

”Este o adevărată tragedie, nu ştim exact ce s-a întâmplat, nu ştim dacă a fost o lovitură primită în timpul meciului sau dacă i s-a făcut rău. Aşteptăm rezultatul autopsiei, sportivul avea toate vizele medicale în regulă, Federaţia Română de Polo ne-a asigurat că, din punct de vedere procedural, toate lucrurile au decurs aşa cum ar fi trebuit. Au fost verificate vizele medicale, a fost verificată prezenţa medicilor, înainte de startul meciului. Organizatorul partidei a fost Rapid Bucureşti, meciul disputându-se în cadrul Ligii Naţionale, la bazinul Rapid”, a declarat Ionuţ Popa, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo.

Andrei Drăghici, îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Familiei și prietenilor mai avem puterea, doar a le supune condoleanțe!

Un gând despre &8222;Primele reacţii oficiale după decesul poloistului dinamovist, Andrei Drăghici: ”Au fost verificate vizele medicale…”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s