Video I Mihai Eșanu, înainte de Chindia – Dinamo: ”Atâta timp cât există șanse”

Într-o conferință de presă organizată înaintea duelului cu Chindia Târgoviște, de vineri, Mihai Eșanu a prefațat meciul cu Chindia, dar a abordat și alte probleme, printre care și cea legată de scurgerile de informații din vestiar și felul în care ii afectează pe jucători.

Totodată, portarul lui Dinamo, care și-a câștigat locul între buturi odată cu revenirea lui Dusan Uhrin, a vorbit despre șansele echipei noastre de a evita locul de baraj.

”Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu o echipă puternică, mai ales pe fază defensivă. M-am uitat, a patra echipa ca defensivă în sezonul regulat, e clar că ne așteaptă un meci foarte greu, ne dorim să scoatem maxim. Am văzut că au 23 de goluri marcate, 23 primite.

Când jocul unei echipe nu merge bine, o pauză e bine venită pentru a pune la punct lucrurile care nu merg bine. Am văzut ce a zis Gabi Torje, cred că s-a scos din context. Eu nu știu să fie o problemă între noi, nu s-a certat nimeni cu nimeni. Au ieșit informații din vestiar, știe toată lumea, doar din vestiar se pot auzi anumite lucruri, relațiile între noi nu sunt tensionate. Acum și mereu au fost bune relațiile în vestiar.

Vă dați seama că există o anumită teamă să spui ce gândești, dar nu știm de unde pleacă, cine dă afară din casă și nu putem să dăm vină pe cineva, dar vă dați seama, e mai greu să te exprimi liber. Nu cred că ajută cu nimic, nu se întâmplă nimic bine. Dacă dă afară din vestiar ce se discută și se întâmplă ceva bun, ar fi altceva, dar e clar că se întâmplă doar lucruri negative și nu pot să înțeleg.

Atâta timp cât există șanse matematice, sperăm la evitarea barajului. Jocul nu putem spune că ne ajută foarte mult, să putem spera că vom câștiga toate meciurile, dar știți că în fotbal se poate întâmplă orice, încercăm să fructificăm aceste șanse la maxim. Situația este la fel de grea că anul trecut, dar lotul este diferit. Diferența este mult mai mare față de echipele din față, în comparație cu anul trecut.

Sunt bine fizic, orice jucător își dorește să ajungă la echipa națională, mai ales cei care nu au fost la echipa mare, este un vis pentru orice fotbalist”, a declarat Mihai Eșanu în cadrul conferinței de presă.

Portarul dinamovist a comentat și faptul că echipele din liga a doua își doresc să joace cu Dinamo la baraj.

”Este un pic frustrant, pe mine nu mă afectează foarte mult, mă concentrez la ce am de făcut, dacă nu vom reuși să ne atingem obiectivul ,de a scăpa de baraj, sperăm să facem o figură frumoasă la baraj, să nu avem probleme.

Nu ne este frică, realist vorbind, șansele mai mari sunt să ajungem la baraj, este foarte greu să scăpăm de baraj, ne-am obisnuit puțin cu ideea, nu are de ce să ne fie frică. Este frustrant că am ajuns în situația asta pentru noi că și club, din punct de vedere al istoriei, nu cred că lucrurile care s-au întâmplat și depunctările au fost pentru Dinamo, au fost din cauza cluburilor respective, ce au făcut greșit.

Nu am stat să mă gândesc la partea negativă, sunt pozitiv din fire, nu am stat să mă gândesc negativ, dacă ar fi să ajungem la retrogradare, ar fi o pată neagră pe C.V., pentru istorie”, a mai spus acesta.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Chindia

PREȚURILE BILETELOR:

  • TRIBUNA 0: 30 lei
  • TRIBUNA 1 EST: 20 lei
  • SECTOR OASPEȚI: 20 lei
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

2 gânduri despre &8222;Video I Mihai Eșanu, înainte de Chindia – Dinamo: ”Atâta timp cât există șanse”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s